Paris Masters: Σφράγισε το ντέρμπι με τον Ρούμπλεφ ο Σταν

Δύσκολη νίκη και με ανατροπή πήρε ο Στάνισλας Βαβρίνκα, το βράδυ της Τετάρτης επί του μαχητικού Τόμι Πολ, στο τελευταίο ματς της ημέρας στο Paris Masters.

Αμέσως μετά την 1000η νίκη καριέρας του Ράφαελ Ναδάλ, ο χαρισματικός Ελβετός κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα του 23χρονου Αμερικανού και με 4-6, 7-6(3), 6-2 επί του αντιπάλου του, προκρίθηκε στους “16” του Παριζιάνικου Masters, όπου τον περίμενε ο υπερφορμαρισμένος Αντρέι Ρούμπλεφ.

Λίγο νωρίτερα, ο 23χρονος Ρώσος που εξασφάλισε την παρθενική του συμμετοχή

στο ATP Finals και προέρχεται από τον 5ο τίτλο του στη χρονιά, στο τουρνουά της Βιέννης, κέρδισε άνετα 6-1, 6-2 και τον Ράντου Άλμποτ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του κατάσταση.

O Βαβρίνκα δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα από τον ταχύτατο Τόμι Πολ αλλά κατάφερε να κλείσει στο tie break το 2ο σετ, μετά από 1 ώρα και 5 λεπτά που διήρκησε το σετ και να διατηρήσει το μομέντουμ στο καθοριστικό σετ, παίρνοντας την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση Βαβρίνκα-Ρούμπλεφ θα κλείσει το πρόγραμμα της Πέμπτης (21:30GR) και ο 35χρονος Ελβετός, Νο20 στον κόσμο, περιμένει ένα δύσκολο ματς κόντρα στο Νο7 της κατάταξης.

“Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Την τελευταία φορά που παίξαμε, με κέρδισε στο Σινσινάτι. Παίζει πολύ καλά φέτος. Έχει κερδίσει πολλά ματς και πολλά τουρνουά. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Είναι από τους καλύτερους φέτος στον κόσμο. Θα έχει ενδιαφέρον να δω την ετοιμότητά μου απέναντί του. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς” είπε ο Σταν που έχει ρεκόρ 1-1 με τον Ρούμπλεφ.

Βαβρίνκα και Ρούμπλεφ είναι από τους πιθανούς αντιπάλους του Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά του Παρισιού για το πάνω μέρος του ταμπλό.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Σφράγισε το ντέρμπι με τον Ρούμπλεφ ο Σταν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα