Open Citta: Ήττα για Πέτρο Τσιτσιπά στο Μπάρι

Η πρεμιέρα του Πέτρου Τσιτσιπά στο 80αρι τουρνουά της ATP Challenger στο Μπάρι, δεν ήταν και η καλύτερη με τον 21χρονο Έλληνα τενίστα να γνωρίζει την ήττα στον 1ο προκριματικό γύρο από τον Ρουμάνο και πολύ καλό του φίλο, Βίκτωρ Βλαντ Κόρνεα με 7-6(0), 7-5.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Τσιτσιπάς ουσιαστικά έχασε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του καθώς και στα δύο sets κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα, αλλά χωρίς όμως να το αξιοποιήσει. 

Στο 1ο set

προηγήθηκε με 4-0(!), με τον Ρουμάνο να απαντάει με τον ίδιο τρόπο ισοφαρίζοντας σε 4-4. Οι δύο παίκτες πήγαν σε tie-break εκεί όπου ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν πόντο χάνοντας το set.

Το ίδιο σενάριο είδαμε και στο 2ο σκέλος του αγώνα με τον Τσιτσιπά να παίρνει προβάδισμα με 4-1(!) έχοντας σπάσει δύο φορές το σερβίς του Κόρνεα. Ο Ρουμάνος θα απαντήσει και πάλι μ’ ένα μεγάλο σερί κατακτώντας τα επόμενα 5 games (5-4).

Ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε με ένα δύσκολο hold (5-5), με τον Ρουμάνο στη συνέχεια να κατακτάει τα επόμενα δύο games φτάνοντας στη νίκη, αλλά και στον 2ο προκριματικά γύρο.

Οι δύο φίλοι θα αγωνιστούν μαζί στα διπλά αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τους Μίκαελ Ζερτς (Βέλγιο) και Ντάνιελ Μασούρ (Γερμανία).

Θάνος Σταθόπουλος

The post Open Citta: Ήττα για Πέτρο Τσιτσιπά στο Μπάρι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα