Mubadala: Στα ημιτελικά Μάρεϊ και Σαποβάλοφ (vids)

Ο εντυπωσιακός Άντι Μάρεϊ, κέρδισε το ντέρμπι της πρεμιέρας στο Άμπου Ντάμπι, έθεσε εκτός Mubadala World Tennis Championship τον Νο1 Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς και “σφράγισε” τη ματσάρα με τον Ράφα Ναδάλ, στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο άλλοτε Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επέστρεψε κεφάτος στην αγωνιστική δράση και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις

του για τη νέα σεζόν, κερδίζοντας τον πρώτο -έστω και ανεπίσημο- αγώνα του.

Στο εντυπωσιακό τουρνουά προετοιμασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο Μάρεϊ έκανε το 1/1 επικρατώντας του Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης με το επιβλητικό 6-3, 6-2 και την Παρασκευή (17/12) θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ισπανού, με φόντο τον τελικό του θεσμού.

Getting the job DONE @andy_murray defeats Evans 6-3, 6-2.@MubadalaWTC l #MWTC pic.twitter.com/x0sQ6XX9QO

Tennis Channel (@TennisChannel) December 16, 2021

Στον έτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωποι οι Ντένις Σαποβάλοφ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος, όπως και ο Ναδάλ, βρίσκονταν στα ημιτελικά με bye, από την ημέρα της κλήρωσης, όμως ο Σαποβάλοφ, όπως ακριβώς και ο Μάρεϊ, χρειάστηκε να μοχθήσει για να κερδίσει το δικό του εισιτήριο “4αδας”.

Ο 22χρονος Καναδός επιβλήθηκε την Πέμπτη του Τέιλορ Φριτς με 6-3, 6-0, μέσα σε μόλις 50 λεπτά αγώνα και “έκλεισε” το ραντεβού του με το Νο1 του ταμπλό, στα ημιτελικά της exhibition διοργάνωσης.

The win goes to the @denis_shapo gets a convincing win against Fritz 6-3, 6-0.@MubadalaWTC l #MWTC pic.twitter.com/cRkHfZ0dz2

Tennis Channel (@TennisChannel) December 16, 2021

The post Mubadala: Στα ημιτελικά Μάρεϊ και Σαποβάλοφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα