Miami Open: Ξημερώματα Τετάρτης ο προημιτελικός της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκριση στον 2ο ημιτελικό φέτος σε 1000άρι τουρνουά και μάλιστα μέσα σε μια εβδομάδα, με την Ελληνίδα τενίστρια να αντιμετωπίζει την περσινή φιναλίστ του Miami Open και Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, Έλενα Ριμπάκινα στο πρώτο παιχνίδι του βραδινού προγράμματος του κεντρικού court το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στη 01:00 GR. 

Αυτή θα είναι η 4η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την 24χρονη Καζάκα να προηγείται 2-1 στις νίκες, έχοντας φύγει νικήτρια από την τελευταία τους συνάντηση στους ομίλους του

WTA Finals 2023.

Το πρόγραμμα στο Stadium θα ανοίξει (18:00 GR) ο κάτοχος του τίτλου, Ντανιίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Γερμανό Ντόμινικ Κέπφερ, για να ακολουθήσει αμέσως μετά το παιχνίδι της Βικτόρια Αζαρένκα απέναντι στην Γιουλία Πουτιντσέβα. 

Στη συνέχεια (όχι πριν τις 21:30 GR) ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Μουζέτι, ενώ μετά από το παιχνίδι της Σάκκαρη θα ακολουθήσει αυτό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ με το οποίο θα κλείσει και το πρόγραμμα στο κεντρικό court. 

Στο Grandstand την αυλαία της Τρίτης θα ανοιξουν οι Τόμας Μάχατς και Ματέο Αρνάλντι (17:00 GR), ενώ μετά θα πάρουν σείρα οι Κάσπερ Ρουντ και Νίκολας Τζάρι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. 

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Γιάνικ Σίνερ με τον κριό Ο’Κόνελ, στις 21:30 GR αναμένεται να ξεκινήσει το ματς του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ απέναντι στον Χούμπερτ Χουκράτς, ενώ στο τελευταίο ματς της ημέρας (στα μονά) στο κεντρικό court (όχι πριν τη 01:00 GR) θα παίξουν οι Άλεξ ντε Μινόρ και Φαμπιάν Μαροζάν. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: Ξημερώματα Τετάρτης ο προημιτελικός της Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα