Miami Open: Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη το πρόγραμμα του Σαββάτου

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου (23/3) συμπεριλαμβάνεται τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και η Μαρία Σάκκαρη. Ο πρώτος αγωνίστηκε μόλις για 3 games χθες Παρασκευή (22/3) με τον Ντένις Σαποβάλοφ, και αυτό γιατί η αναμέτρησή τους διακόπηκε λόγω της βροχής.

Ο Καναδός έκανε break στο πρώτο game του αγώνα και προηγείται με 2-1. Το παιχνίδι τους θα συνεχιστεί από εκείνο το σημείο μετά τις 19:00 GR, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα σε Πεγκούλα και Ζου, που

ανοίγουν το πρόγραμμα στο Grandstand.

Όσον αφορά τη Σάκκαρη, έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία τις προσπάθειές της στο Μαϊάμι, αφού νίκησε στην πρεμιέρα της την Γιάν Γιουάν με 6-2, 6-2. Στο 2ο γύρο θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νταγιάνα Γιαστρέμσκα, με το ματς να αρχίζει μετά τις 21:00 GR.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστριες συναντιούνται στο WTA Tour, και κρίνεται η πρόκριση στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης. Η No9 του κόσμου δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, και επιδιώκει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, όπως και στην Καλιφόρνια.

Το σημερινό πρόγραμμα του Miami Open.. ξεχειλίζει από αγώνες λόγω των αναβολών χθες, και σίγουρα η πρόγνωση του καιρού δεν εκπέμπει αισιοδοξία και για τη σημερινή εξέλιξη. Αν η βροχή κάνει την επανεμφάνισή της, τότε δεν αποκλείεται και σήμερα να γίνουν λίγα ματς.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη το πρόγραμμα του Σαββάτου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα