Madrid Open: Εύκολα στον 3ο γύρο ο Αλκαράθ (vid)

Ιδανική αρχή στην Ευρώπη για τον Κάρλος Αλκαράθ, που επέστρεψε στη δράση με νίκη και πρόκριση στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open. Ο 20χρονος Ισπανός νίκησε με 6-2, 6-1 τον Αλεξάντερ Σεφτσένκο, και ξεκίνησε το δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου του.

Μετά από μία ώρα και 8 λεπτά αγώνα στο Manolo Santana Stadium ο No3 του κόσμου είχε 9 winners και έναν άσο, μέτρησε 7 αβίαστα λάθη και δεν έκανε κανένα DF. Ήταν συνεπής από το πρώτο service, έχοντας 65% σε κερδισμένους πόντους, αλλά και 58%

από το δεύτερο.

Αξιοποίησε 7/11 BP του, γεγονός που αποδείχθηκε και “κλειδί” για τη νίκη, ενώ την ίδια ώρα έσβησε μόλις μία από τις τρεις ευκαιρίες του Καζάκου αντιπάλου του για break. Με τη νίκη αυτή ο Αλκαράθ θα βρεθεί για τρίτη σερί, αλλά και συνολική φορά στους “32” της Μαδρίτης.

Make it TWELVE in a row in Madrid @carlosalcaraz takes care of Shevchenko 6-2 6-1!#MMOpen pic.twitter.com/n8oLFSH0LR

Tennis TV (@TennisTV) April 26, 2024

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι 24χρονος Βραζιλιάνος, αλλά και No63 του κόσμου, Τιάγκο Σέιμποθ, που νωρίτερα ξεπέρασε το εμπόδιο του Λορένζο Μουζέτι με 6-4, 6-4. Στο πρώτο του παιχνίδι είχε νικήσει τον Ρόμαν Σαφιούλιν με το ίδιο αποτέλεσμα.

Στα ματς που έγιναν παράλληλα, ο Ντένις Σαποβάλοφ νίκησε τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί με 7-6(3), 6-3, ενώ ο Χούμπερτ Χουρκάτς δυσκολεύτηκε μόνο για ένα set απέναντι στον Τζακ Ντρέιπερ, τον οποίο και κέρδισε με 6-1, 7-5.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Εύκολα στον 3ο γύρο ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα