Loule Open: Εγκατέλειψε ο Περβολαράκης

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο τουρνουά των 25.000$ στο Αλγκάρβε, εγκαταλείποντας λόγω τραυματισμού, με τον Αυστραλό Ρίνκι Χιτσικάτα να παίρνει την πρόκριση στους “16” με 6-3, 4-6, 4-0.

Ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξί αγκώνα, κάτι που του είχε κοστίσει και στον ημιτελικό της περασμένης εβδομάδας στην Πρετόρια, όπου είχε αποχωρήσει μετά το τέλος του πρώτου set, απέναντι στον Καναδό Φιλίπ Πελβό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 20χρονος

Αυστραλός, εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα στον Πορτογάλο Φραντσίσκο Καμπράλ, ο οποίος…εγκατέλειψε στις αρχές του 2ου set (6-1, 1-0).

Γεγονός είναι πάντως ότι παρά τις ενοχλήσεις ο Περβοαλαράκης προσπάθησε να διεκδικήσει τη νίκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά λύγισε στο decider από τους έντονους πόνους, μετά από δύο περίπου ώρες παιχνίδι. 

Στο τουρνουά στο οποίο πριν από μερικές ημέρες η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό, συμμετέχει και ο Νο1 Κύπριος τενίστας, Πέτρος Χρυσόχος, ο οποίος ξεπέρασε την αντίσταση του Πολωνού Πάβελ Τσας με 7-5, 6-3. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Loule Open: Εγκατέλειψε ο Περβολαράκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα