Indian Wells: Πρόγραμμα χωρίς Τσιτσιπά, το ενδιαφέρον σε… Σάκκαρη

Το φετινό Indian Wells έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Τα παιχνίδια…συρρικνώθηκαν με το πρόγραμμα της Πέμπτης (14/10) να περιλαμβάνει μόλις 4 αναμετρήσεις σε άνδρες και γυναίκες, με αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι να πραγματοποιείται την Παρασκευή (15/10). 

Από τα παιχνίδια των ανδρών θα προκύψουν οι πρώτοι ημιφιναλίστ από το πάνω ταμπλό, ενώ οι δύο αναμετρήσεις των γυναικών θα συμπληρώσουν την 4άδα του φετινού τουρνουά με το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, Κόνταβεϊτ – Ζαμπέρ να αφορά άμεσα τη Μαρία Σάκκαρη

Στους

άνδρες ο Βρετανός και Νο26 του κόσμου, Κάμερον Νόρι των 44ων νικών φέτος, θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό και Νο15 στον κόσμο, Ντιέγκο Σβάρτσμαν σε ένα παιχνίδι που βάσει της παράδοσης μεταξύ των δυο παικτών αναμένεται εξαιρετικά “κλειστό.

Ο αριστερόχειρας Βρετανός έχει κερδίσει τις δύο από τις τρεις συνολικά αναμετρήσεις κόντρα στον Σβάρτσμαν, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι καμία από τις τρεις δεν ολοκληρώθηκε κάτω από τις 2,5 ώρες με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια να είναι και η πιο πρόσφατη (US Open 2020) στην οποία ο Νόρι επικράτησε στα 5 sets μετά από 4 ώρες! 

Την παραπάνω αναμέτρηση, με την οποία θα ανοίξει το σημερινό πρόγραμμα, θα ακολουθήσει αυτή του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κόντρα στον εξαιρετικό φέτος Χούμπερτ Χουρκάτς στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Βούλγαρος θέλει να “εξαργυρώσει” τη μεγάλη του νίκη απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ από την άλλη ο Πολωνός θέλει να επιβεβαιώσει την εκπληκτική του χρονιά που του έχει χαρίσει τρεις τίτλους ανάμεσα σε αυτούς και εκείνον στο 1000άρι τουρνουά του Μαϊάμι τον περασμένο Μάρτιο. 

Συμπληρώνεται η 4άδα, αγωνία για Σάκκαρη…

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει της 2η δόση των προημιτελικών στο γυναικείο ταμπλό με τον πρώτο αγώνα της ημέρας να έχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Η φορμαρισμένη Εσθονή, Ανέτ Κόνταβεϊτ θα αντιμετωπίσει την επίσης εντυπωσιακή τη φετινή σεζόν Ονς Ζαμπέρ. 

Σε περίπτωση που η Κόνταβεϊτ καταφέρει να φτάσει σε μια πιθανή πρόκριση, τότε αυτομάτως η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί στο Νο7 του κόσμου από την ερχόμενη Δευτέρα (18/10). Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένει να δει αν η Τυνήσια καταφέρει να πάρει τον τίτλο, στη μοναδική περίπτωση που η Ελληνίδα τενίστρια δεν θα βρεθεί στο Νο7, αλλά θα κερδίσει μια θέση ανεβαίνοντας στο Νο8.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο τελευταίος χρονικά προημιτελικός με την πρώην Νο1 του κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ να αγωνίζεται κόντρα στην Ισπανίδα και Νο27 του κόσμου, αλλά και με 38 νίκες τη φετινή περίοδο Πόλα Μπαντόσα σε μια αναμέτρηση που θα δώσει το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά της Παρασκευής. 

INDIAN WELLS WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

INDIAN WELLS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Indian Wells: Πρόγραμμα χωρίς Τσιτσιπά, το ενδιαφέρον σε… Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα