Barcelona Open: Το βράδυ της Τρίτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο διπλό

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νίκολας Μαχούτ θα αγωνιστούν το βράδυ της Τρίτης (όχι πριν τις 20:00 GR) κόντρα στους Μάτβε Μίντελκοπ και Αντρές Μις παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της ημέρας στο court Pista Andres Gimeno. 

Για τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος προπονήθηκε χθες στη Βαρκελώνη έχοντας δεμένο το δεξί του χέρι, θα είναι ένα τεστ για την πρεμιέρα στα μονά που θα γίνει την Τετάρτη, ενώ την Τρίτη το μεσημέρι ο Νο5 του κόσμου θα μάθε τον αντίπαλό του που θα προκύψει από την αναμέτρηση του Πέδρο Κατσίν

με τον Χάις Μπράουερ. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο Pista Rafa Nadal το πρόγραμμα θα ανοίξουν στις 12:00 GR οι Φραντσέσκο Πασάρο και Φερνάντο Βερνάτσκο, ενώ αμέσως μετά θα κάνει πρεμιέρα ο Κάσπερ Ρουντ, με τον Νορβηγό να αντιμετωπίζει τον Μπεν Σέλτον σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. 

Περίπου στις 16:00 GR θα ξεκινήσει το παιχνίδι του Νταβίντ Γκοφάν με τον Φελιθιάνο Λόπεζ στο τελευταίο Barcelona Open στην καριέρα του Ισπανού, ενώ στη συνέχεια (περίπου στις 18:00 GR) θα ακολουθήσει η “πρώτη” του κατόχου του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Πορτογάλο Νούνο Μπόρζες. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα του Μπερναβές Θαπάτα Μιράγες κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ. 

BARCELONA OPEN SINGLES DRAWS | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Barcelona Open: Το βράδυ της Τρίτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο διπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα