Αποσύρθηκε από τα προημιτελικά ο Βαβρίνκα!

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα, απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού, από τον προημιτελικό της Παρασκευής με τον Ρότζερ Φέντερερ στη Βασιλεία…

Ο πολυαναμενόμενος εμφύλιος στην Ελβετία, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά…

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα, αποκόμισε τραυματισμό από το σπουδαίο ματς του με τον Φράνσις Τιαφό το βράδυ της Πέμπτης και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, απέσυρε τη συμμετοχή του

από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Έτσι… χάλασε τις ορέξεις πολλών, που περίμεναν πως και πως την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Σταν είχε ένα πρόβλημα στην πλάτη, από το τουρνουά της Αμβέρσας, όμως μετά τον αγώνα με τον Τιαφό στη Βασιλεία, οι ενοχλήσεις που ένιωθε επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να θέσει τον εαυτό του νοκ-άουτ από τη συνέχεια.

Αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα του για τον 2ο γύρο του τουρνουά, δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, οι δυόμιση και πλέον ώρες τις οποίες μαχόταν στο court για την πρόκριση, δεν του έκαναν καλό.

Αποτέλεσμα ; Ο Ρότζερ Φέντερερ να παίρνει πιο ξεκούραστα από ποτέ, το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Swiss Indoors Basel.

Εκεί, θα περιμένει με ανυπομονησία, έναν εκ των Στέφανο Τσιτσιπά και Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Οι υπόλοιποι προημιτελικοί του Swiss Indoors Basel

17:00GR      Μπαουτίστα Άγκουτ – Όπελκα
19:00GR      Ντε Μινόρ – Στρουφ
21:00GR      Τσιτσιπάς – Κραϊνοβιτς

SWISS INDOORS BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρθηκε από τα προημιτελικά ο Βαβρίνκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα