Aνοίγει την ακαδημία του στην Ελλάδα ο Πατρίκ Μουράτογλου (vid)

Ένα όνειρο ζωής του κορυφαίου προπονητή τένις στον πλανήτη, Πατρίκ Μουράτογλου, αλλά και ένα τεράστιας σημασίας έργο και επένδυση για τον αθλοτουρισμό της χώρας, μόλις πραγματοποιήθηκε!

Ο ελληνικής καταγωγής Γάλλος προπονητής ανακοίνωσε το άνοιγμα του δεύτερου Mouratoglou Tennis Center το οποίο και θα βρίσκεται, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Tennis24 από τον Ιούλιο του 2020, στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino στη

Μεσσηνία.

Πρόκειται για ένα έργο ζωής του Μουράτογλου που ήθελε πάση θυσία να δημιουργήσει έναν δκό του χώρο στην Ελλάδα την οποία και έχει πάντα στην καρδιά του ενώ, μαζί με το Rafael Nadal Tennis Resort στη Χαλκιδική, είναι δύο τεράστιες σε σημασία επενδύσεις για τον αθλητισμό με άμεση φυσικά σύνδεση με τον τουρισό για τη χώρα μας.

“Στα πλαίσια της παγκόσμιας ανάπτυξης της Ακαδημίας του Πατρίκ Μουράτογλου, σας ανακοινώνω το άνοιγμα της δεύτερης ακαδημίας μου. Σε συνεργασία με το Costa Navarino, η ακαδημία Μουράτογλου φέρνει τις εγκαταστάσεις της σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ευρώπης”.

“Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν 12 κορτ (7 σκληρά, 4 χωμάτινα και ένα με φυσικό γρασίδι (το πρώτο στην Ελλάδα), με θέα το Ιόνιο πέλαγος. Το πρότζεκτ αυτό είναι ιδαίτερης σημασίας για τον Πάτρικ που έχει ελληνικές ρίζες και ήθελε από καιρό να θεμελιώσει την παρουσία του στη χώρα”.

“Η ποιότητα της Ακαδημίας είνα ακριβώς η ίδια με αυτή της Ακαδημίας στη Νότια Γαλλία αλλά με έμφαση στο ερασιτεχνικό τένις”.

Ελπίζουμε το άνοιγμα της ακαδημίας να είναι μόνο η αρχή μιας σειράς επενδύσεων που θα εκτοξεύσουν την ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, μία χώρα που μπορείς να παίζεις τένις όλο το χρόνο!

Κώστας Αϊτάκης

The post Aνοίγει την ακαδημία του στην Ελλάδα ο Πατρίκ Μουράτογλου (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα