ATP Ακαπούλκο: Ο Ίσνερ εμπόδιο για την οκτάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον πάντα επικίνδυνο Τζον Ίσνερ με φόντο μια θέση στην οκτάδα του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο!

Μετά την πειστική του πρεμιέρα κόντρα στον Μπενουά Περ την Τρίτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει δριμύτερος την Τετάρτη στο Ακαπούλκο κόντρα στον “γίγαντα” Αμερικανό, Τζον Ίσνερ (06:00 GR).

Ένα ματς κόντρα σε έναν εκ των καλύτερων server όλων των εποχών, όπως είναι ο 35ρης πια Ίσνερ,

είναι πάντα ειδικών συνθηκών και μια δύσκολη αποστολή για τον Τσιτσιπά που θέλει ακόμα δουλειά στο κομμάτι των επιστροφών του μιας και παραδοσιακά τον δυσκολεύουν οι big servers.

Μετά από δύο ήττες κόντρα στον Αμερικανό στα πρώτα δύο ματς του h2h τους, ο Στέφανος πάντως έχει βρει τις λύσεις στα δύο τελευταία ματς που έπαιξε κόντρα στον Ίσνερ σε Πεκίνο και Σινσινάτι.

Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά θα βρει από το τρομερά ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στους Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Σεμπάστιαν Κόρντα (02:00 GR).

O No2 tου ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, παίζει κόντρα στον Σέρβο Λάσλο Τζέρε (03:30 GR) ενώ ο φοβερός 18χρονος Ιταλός Λορέντσο Μουσέτι, με το εντυπωσιακά ωραίο τένις που παίζει, αντιμετωπίζε τον Φράνσις Τιάφο (02:00 GR) με στόχο την πρώτη του πρόκριση σε προημιτελικό τουρνουά ATP 500.

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES | OOP (-8h)

Κώστας Αϊτάκης

The post ATP Ακαπούλκο: Ο Ίσνερ εμπόδιο για την οκτάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα