ATP Tour: Κανονικά η χωμάτινη σεζόν την Άνοιξη

Η ATP ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εφτά πρώτων εβδομάδων του 2021, με το Australian Open να διεξάγεται τρεις εβδομάδες αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Τι θα γίνει, όμως, με τα επόμενα τουρνουά που ακολουθούν το πρώτο Grand Slam της σεζόν;

Σύμφωνα με την Ένωση Επαγγελματιών τενιστών (ATP), από την 8η έως την 13η εβδομάδα της νέας χρονιάς,

θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα των τουρνουά και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τύχη των δύο πρώτων Masters 1000 του 2021 σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι το πρόγραμμα των τουρνουά από την 14η εβδομάδα και ύστερα και αφορά τη χωμάτινη σεζόν.

Η ATP ελπίζει πως το tour θα επέλθει στην κανονικότητα, με την έναρξη της Ευρωπαϊκής σεζόν στο χώμα που ανοίγει παραδοσιακά με το Monte Carlo Masters ενώ ακολουθούν τα σημαντικά τουρνουά σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Ρώμη πριν το Γαλλικό Όπεν.

“Οι αλλαγές στο καλεντάρι, στο ξεκίνημα του 2021, έγιναν μετά από μεγάλη προσπάθεια ανάμεσα στους φορείς του τένις. Είμασταν ενωμένοι και καταφέραμε να δουλέψουμε μαζί με τα τουρνουά, τους παίκτες και τους χορηγούς ώστε να πραγματοποιηθεί το Australian Open. Η ασφάλεια όλων παραμένει η βασική προτεραιότητά μας καθώς θα σχεδιάζουμε το υπόλοιπο της σεζόν” είπε ο πρόεδρος της ATP, Αντρέα Γκαουντέντσι.

The post ATP Tour: Κανονικά η χωμάτινη σεζόν την Άνοιξη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα