Μπρουνέ: “Η Αντρέσκου θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ”

Η Μπιάνκα Αντρέσκου άφησε πίσω τα προβλήματα του τραυματισμού της και είναι έτοιμη να επιστρέψει στο κόσμο του τένις πιο δυνατή από ποτέ το 2021, σύμφωνα με τον προπονητή της.

Οι τραυματισμοί έχουν κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης την Μπιάνκα από τον Νοέμβριο του 2019, γεγονός που της δίνει μεγάλο κίνητρο να αγωνιστεί και πάλι.

“Η Μπιάνκα δίνει τον καλύτερο της εαυτό στις “σκληρές” αναμετρήσεις. Πρέπει να βρει την ανταγωνιστικότητα της. Θα είναι απόλυτα χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα επιστρέψει στο γήπεδο. Έχει ισχυρά κίνητρα” δήλωσε ο προπονητής της, Σίλβειν Μπρουνέ.

To

No7 της παγκόσμιας κατάταξης φαινόταν έτοιμη να επιστρέψει νωρίτερα μέσα στο έτος και ενώ θεωρούνταν μέλος της Καναδικής ομάδας στο Fed Cup, ένας νέος τραυματισμός ήρθε να την “λυγίσει” και πάλι.

“Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Προπονηθήκαμε σκληρά στο Μόντε Κάρλο για να ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό της στο γόνατο”, είπε ο Μπρουνέ.

Θα γυρνούσε στα court στα Indian Wells, όμως η διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω covid-19.

“Είμαι αισιόδοξος ότι οι τραυματισμοί ανήκουν πια στο παρελθόν. Η ανάκαμψη της ήταν τόσο γρήγορη, που δεν ήταν εφικτό να παίξει πολλούς αγώνες υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα”.

Γιάννης Μαύρος 

The post Μπρουνέ: “Η Αντρέσκου θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα