ATP Finals: Ολοκλήρωσε τη σεζόν με νίκη ο Ζβέρεφ (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ολοκλήρωσε την παρουσία του στα φετινά ATP Finals, αλλά τη φετινή χρονιά με νίκη απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-4, 6-4 μετά από μια ώρα και 41 λεπτά, σ’ ένα παιχνίδι το οποίο είχε χαρακτήρα γοήτρου καθώς όλα είχαν ξεκαθαρίσει από την απογευματινή αναμέτρηση και τη νίκη του Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ. 

Signing off with a win in Turin

Zverev finishes his 2023 season by defeating Rublev 6-4 6-4!#NittoATPFinals pic.twitter.com/b97KBEki51

Tennis TV (@TennisTV) November 17, 2023

Ο Γερμανός, ο οποίος με αυτή έφτασε τις 55 νίκες μέσα στη σεζόν, τελείωσε το ματς με 10 άσους (1 διπλό λάθος) κερδίζοντας το 70% των πόντων πίσω από το πρώτο service (όσο και ο Ρούμπλεφ) με τη διαφορά των δύο παικτών να είναι στο δεύτερο service (58%-36%), αλλά και στα breaks με τον Ζβέρεφ να έχει 3/7 και τον Ρούμπλεφ 1/4. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο breaks (ένα από κάθε πλευρά) με τον Ρώσο να προηγείται με 2-0 και τον Γερμανό να απαντάει ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το καθοριστικό break ήρθε στο 9ο game για τον Ζβέρεφ (5-4), ο οποίος στη συνέχεια έκλεισε το set με 6-4 κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Γερμανός παραχώρησε μόλις 5 πόντους πίσω από το service του και με το 3ο του break στο 7ο game πήρε προβάδισμα με 4-3, το οποίο και εξαργύρωσε λίγο αργότερα (5-3) σφραγίζοντας στο τέλος τη νίκη με 6-4. Ο Νο8 του κόσμου και δύο φορές κάτοχος του τίτλου αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με 2 νίκες (Αλκαράθ, Ρούμπλεφ), ενώ ο περσινός ημιφιανλίστ, Ρούμπλεφ φεύγει από το Τορίνο χωρίς νίκη (0-3). 

ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post ATP Finals: Ολοκλήρωσε τη σεζόν με νίκη ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα