«Έπεσε» μαχόμενη η Ελλάδα απέναντι στην Αυστραλία

15:48 3/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ελλάδα και Αυστραλία μετά το tie οδηγήθηκαν σε τρίτη και πλέον καθοριστική αναμέτρηση για το ATP Cup 2021. Το παιχνίδι δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος για την χώρα μας, αφού οι Μιχάλης Περβολαράκης και Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έδωσαν μια τεράστια μάχη απέναντι στους Πιρς και Σαβίλ, λύγισαν στο τέλος χάνοντας με 6-4, 3-6, 10-5.

Για να φτάσουμε στο 1-1 ο Τζον Μίλμαν νωρίτερα είχε κερδίσει τον Μιχάλη Περβολαράκη, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Άλεξ Ντε Μινόρ.

Στα διπλά τώρα και τη μεγάλη μάχη

που έδωσαν οι αθλητές μας, το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά νωθρά, με τους Περβολαράκη και Τσιτσιπά να μην μπορούν να βρουν χημεία στην αρχή του ματς, χάνοντας το πρώτο σετ με 6-3, δεχόμενοι δύο μπρέικ.

Η ιστορία του παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετική στο δεύτερο σετ, με τους Έλληνες να βρίσκουν ρυθμό στο παιχνίδι και να καταφέρνουν άμεσα να κάνουν μπρέικ στο πρώτο κιόλας game των αντιπάλων τους.

Το πολύ βελτιωμένο πρώτο σερβίς του Τσιτσιπά, αλλά και του Περβολαράκη, αφού τα ποσοστά κερδισμένων πόντων σε αυτό το σημείο ήταν εξαιρετικά(17/19,89%), διατήρησαν ως το τέλος του σετ το προβάδισμα για την Ελληνική ομάδα.

Το ματς αισίως οδηγήθηκε στο tie break, όπου θα κρίνονταν στο ποιος θα φτάσει πρώτος στους δέκα πόντους. Δυστυχώς, εκεί οι Πιρς και Σαβίλ έδειξαν μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στα χτυπήματα τους, βρίσκοντας έξι mini break και παίρνοντας τελικά τη νίκη με 10-5.

This time, the chocolates stay home

#TeamAustralia overcome #TeamGreece with a thrilling victory in the deciding doubles.#GREAUS | #ATPCup pic.twitter.com/zgQg5ErEs1

— ATPCup (@ATPCup) February 3, 2021

Πλέον, η Ελλάδα στρέφει τη προσοχή της στις αυριανές αναμετρήσεις(4/2) της απέναντι στην Ισπανία, με τους Περβολαράκη και Τσιτσιπά να ρίχνονται ξανά στη μάχη απέναντι στους Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και Ράφαελ Ναδάλ.

ATP CUP DRAW OOP ( +9h )

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post «Έπεσε» μαχόμενη η Ελλάδα απέναντι στην Αυστραλία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα