ATP CUP: Το Σάββατο (4/12) η κλήρωση

Η ATP ανακοίνωσε την ημερομηνία κλήρωσης, αλλά και το πρόγραμμα για το πρώτο μεγάλο τουρνουά της επόμενης σεζόν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ το διάστημα 1-9 Ιανουαρίου. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν την Πέμπτη (2/12), ενώ η κλήρωση αναμένεται να διεξαχθεί τα ξημερώματα (02:00 GR) του Σαββάτου (4/12).

Οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε 4 ομίλους των τεσσάρων με τους αγώνες των γκρουπ να πραγματοποιούνται το διάστημα 1-6 Ιανουαρίου. Την πρόκριση θα εξασφαλίσει η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο για τα ημιτελικά τα οποία θα γίνουν 7-8

Ιανουαρίου και θα εξασφαλίσουν τα δύο εισιτήρια του τελικού της 9ης Ιανουαρίου. 

Ημερομηνίες-κλειδιά 

4/12: Κλήρωση (02:00 GR)1-6/1: Φάση ομίλων7-8/1: Ημιτελικοί9/1: Τελικός

Οι 16 ομάδες του ATP Cup 

Για 3η σερί χρονιά ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν θα είναι διαφορετικός, καθώς φέτος θα πάρουν μέρος 16 ομάδες σε αντίθεση με πέρσι που συμμετείχαν 12 και στην 1η έκδοση που έλαβαν μέρος 24 ομάδες. 

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η ομάδα που αποσύρθηκε από το τουρνουά είναι η Ελβετία με τους Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και Σταν Βάβρινκα να παραμένουν τραυματίες. Τη θέση τους φέτος πήρε η Γεωργία, ενώ όπως συμβαίνει κάθε χρόνο η wild card πηγαίνει στην οικοδέσποινα Αυστραλία. 

ΣερβίαΡωσίαΓερμανίαΕλλάδαΙταλίαΝορβηγίαΠολωνίαΚαναδάςΜ. ΒρετανίαΑργεντινήΑυστρίαΧιλήΙσπανίαΓαλλίαΓεωργία(WC) Αυστραλία

Θάνος Σταθόπουλος

The post ATP CUP: Το Σάββατο (4/12) η κλήρωση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα