Το πρώτο βιβλίο της Αντρέσκου

Η Μπιάνκα Αντρέσκου έκανε γνωστό πως τον Μάιο του 2022, θα εκδώσει το πρώτο εικονογραφημένο βιβλίο της, με τίτλο “Bibi’s Got Game”.

Στις 31/05 της νέας χρονιάς, η 21χρονη Καναδή, πρώην Νο4 και νυν Νο46 τενίστρια του κόσμου, θα εκδώσει την πρώτη της δουλειά, στην οποία καταπιάνεται με τον αθλητισμό, την ψυχική υγεία και τις σχέσεις μεταξύ φίλων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, Μπίμπι, είναι ένα νεαρό κορίτσι, γεμάτο ενέργεια, που ανακαλύπτει πως έχει ταλέντο να παίζει τένις. Όταν λοιπόν τραυματίζεται σοβαρά, αρχίζει να αμφιβάλλει για τις ικανότητές

της και βλέπει με όχι και τόσο καλό μάτι, το μέλλον της στο άθλημα.

Με τη μητέρα της και τον σκύλο της να της κρατάνε συντροφιά και να την στηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας της, η Μπίμπι μαθαίνει να ζει με την πίεση και καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει για να προχωρήσει.

“Δεν θέλω το βιβλίο μου, να νομίζουν πως είναι η πραγματική ιστορία μιας τενίστριας και τίποτε άλλο.

Ήθελα να δημιουργήσω κάτι, που θα μείνει στο χρόνο και θα δώσει πολλαπλά μηνύματα, με αφορμή την οικογένεια και την ψυχική υγεία του καθενός. Είτε στον αθλητισμό, είτε οπουδήποτε αλλού”, τόνισε σε δηλώσεις της η Αντρέσκου, στην ανακοίνωσή της για την έκδοση του βιβλίου.

The post Το πρώτο βιβλίο της Αντρέσκου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα