ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | Ρομανόφ: "Διάλεξε την Μπαρτσελόνα λόγω της γυναίκας του"

Η Ζαλγκίρις προσπάθησε να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Βλαντιμίρ Ρομανόφ σε σενέντευξη που παραχώρησε στο στο sport-express.ru, η γυναίκα του "Σάρας" τής... χάλασε τα σχέδια.

"Σε μεγάλο βαθμό είμαι ευχαριστημένος, αλλά όχι 100%. Αποκτήσαμε μεγάλους Λιθουανούς παίκτες, όπως ο Καουκένας και οι αδερφοί Λαβρίνοβιτς. Από την άλλη, προσεγγίσαμε και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά εκείνος διάλεξε την Μπαρτσελόνα. Προφανώς λόγω της γυναίκας του, η οποία ήθελε να μείνει στη Βαρκελώνη. Πάντως,

είναι κρίμα γιατί θέλαμε έναν πλέι μέικερ τόσο υψηλού επιπέδου", απάντησε ο ισχυρός άνδρας της Ζαλγκίρις όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας του ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που δουλεύει ο Χοάν Πλάθα , συγκρίνοντάς τον με τον αντίστοιχο του Ηλία Ζούρου:

"Δουλεύει ήσυχα. Στην προπόνηση συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από τον Ηλία Ζούρο. Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα στην προπόνηση είναι η πειθαρχία, ενώ οι παίκτες νιώθουν ότι βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι ο Πλάθα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα