ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ | Πλάθα: "Εχει πολλά "όπλα" ο Ολυμπιακός"

Η Ζαλγκίρις την Πέμπτη 25/10 υποδέχεται στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Χουάν Πλάθα τόνισε τις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

"Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στον Πειραιά. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός

έχασε από την Εφές και πιστεύω πως θα είναι... έξαλοι και θα θέλουν να ξεσπάσουν στον επόμενο αντίπαλό τους, στην προκειμένη περσίπτωση, εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά "όπλα". Διαθέτει πολλούς διεθνής παίκτες, κάτι που αποδεικνύει την ποιότητά του. Είναι πρωταθλητές Ευρώπης και έχουν αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος τους επίσης, θα τους δώσει ακόμη περισσότερη δύναμη. Από την πλευρά μας ξέρουμε πως πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον τέσσερα ακόμη ματς για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους "16" και με με αυτή τη σκέψη θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα".

Ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς με την σειρά του, δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ ισοροπημένο ρόστερ. Η φροντλάιν του είναι πολύ δυνατή, έχει καλούς σουτέρ που μπορούν να σε κερδίσουν στο ένας εναντίον ενός. Παρόλα αυτά έτσι είναι το μπάσκετ και πρέπει να παίζεις ομαδικά αν θες να κερδίσεις. Θα πάμε στον Πειραιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη νίκη. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον Ολυμπιακό και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κλέψεις τη νίκη μέσα στην έδρα του. Έχουν μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο τους και μια πολύ καυτή έδρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα