ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Χάλασε του Χεντ στην Χάποελ!

Η μετακίνηση που ήταν ικανή -για τα δεδομένα της Χάποελ Χολόν- να... ρίξει τα τσιμέντα έμεινε όνειρο απατηλό, μιας και ο ΝΒΑer Λούθερ Χεντ δεν θα φορέσει εν τέλει τη φανέλα της ισραηλινής ομάδας, παρότι είχε ανακοινωθεί η απόκτησή του!

Τις προηγούμενες ημέρες στην Χάποελ Χολόν θα είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, καθώς κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία μία τεράστια -για τα στάνταρ της ομάδας- μεταγραφή, κάνοντας δικό τους τον μέχρι πρότινος άσο του ΝΒΑ, Λούθερ Χεντ.

Αυτό τουλάχιστον νόμιζαν, καθώς μόνο έτσι δεν είχαν τα πράγματα! Ο Χεντ δεν θα ντυθεί με τα χρώματα της Χάποελ και η πολύκροτη μετακίνησή του στο Ισραήλ δεν θα πραγματοποιηθεί!

Η μεταγραφή χάλασε οριστικά και παρότι ο 30χρονος Αμερικάνος γκαρντ είχε ανακοινωθεί από την Χάποελ, εν τέλει έγινε γνωστό ότι η περίπτωσή του "ναυαγεί"... Πλέον, είναι πιθανό ο Χεντ, ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό την περασμένη σεζόν, να εξετάσει και το ενδεχόμενο της Κίνας, απ' όπου είχε και αρκετές προτάσεις.

Στην εξαετή του παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Χεντ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Ρόκετς, Χιτ, Πέισερς και Κινγκς έχοντας 8,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα