ΒΟΡΡΑΣ | Παρελθόν από τους Τιτάνες ο Κοβάτσεβ

Ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις αλλά και οι αποδεσμεύσεις για την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά, που κράτησε ένα σημαντικό μέρος του κορμού από την περσινή επιτυχημένη χρονιά.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, "την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται με τη φανέλα του Παλαμά οι: Βαϊδάκης Λεωνίδας,Φούντας Αλέξανδρος,Αναγνωστόπουλος Χρήστος,Παπαγιάννης Σωτήρης και Γκαντιάς Σάκης όπως επίσης θα αγωνίζονται και οι αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και από πέρυσι έχουν δείξει την αξία τους και πρόκειται για τους :Τσιάπουλας Κώστας,Μπιζιώτης Θέμης,Κουτρούλης Ευάγγελος

και Κωστόπουλος Βισσάρης.

Παρελθόν από την ομάδα του Παλαμά είναι ο επί 7 συνεχόμενα χρόνια αθλητής των ΤΙΤΑΝΩΝ Κοβάτσεβ Γιάννης. Ο έμπειρος γκαρντ για καθαρά οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα του Παλαμά. Η διοίκηση οφείλει να τον ευχαριστήσει δημοσίως για την προσφορά του στο σύλλογο ,για την αγωνιστικότητα του και το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια, του εύχεται καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει και ότι πάντα η ομάδα του Παλαμά θα βρίσκεται δίπλα του.

Από την ομάδα του Παλαμά αποχώρησαν και οι:Ντούρβας Αχιλλέας που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στον Α.Ο.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ καθώς και ο Μακρής Δημήτρης που θα βρίσκεται στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε στην οικογένεια της έναν παλιό αθλητή του συλλόγου και πιστό φίλο αυτής αλλά από ένα διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά,πρόκειται για τον Κρομμύδα Βασίλη που από φέτος θα είναι υπεύθυνος του τμήματος marketing του συλλόγου".

Keywords
Τυχαία Θέματα