Β' ΕΘΝΙΚΗ | "Θέλουμε τον κόσμο του Ιωνικού κοντα"

Ο Σάκης Βεσκούκης μέσω του ionikosbc.gr μίλησε για τους προσωπικούς – συλλογικούς στόχους, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας του Ιωνικού.

Οι δηλώσεις του Σάκη Βεσκούκη:

Πως αισθάνεσαι που βρίσκεσαι και πάλι στις τάξεις του Ιωνικού;

"Νοιώθω χαρούμενος, είμαι σε γνώριμα στέκια. Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, γνωρίζω την ομάδα. Έχουν αλλάξει βέβαια πολλά από τότε που ήμουν εγώ. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχουν διορθωθεί πολλά πράγματα και χαίρομαι γι αυτό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.".

Προέρχεσαι από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά με την ΑΕΚ

(άνοδος στην Α2). Φέτος ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Ιωνικό;

"Οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Μια πάρα πολύ καλή πορεία με ότι αυτό συνεπάγεται. Να είμαστε υγιείς πρώτα απ' όλα, όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος και μέσα από τη σωστή και σκληρή δουλειά που κάνουμε κι έχουμε ξεκινήσει από την προετοιμασία μας. Σίγουρα ήταν πετυχημένη η σεζόν μου με την ομάδα (ΑΕΚ), ευελπιστώ σε κάτι ανάλογο και με τον Ιωνικό".

Γενικότερα και από την εικόνα που βγαίνει από τα φιλικά, ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν φέτος την ομάδα;

"Τα στοιχεία θα είναι πάνω απ' όλα η ομαδικότητα που επιδεικνύουμε. Θα είμαστε σίγουρα ένα πολύ καλό και γερό σύνολο για οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα πρέπει να το ευχαριστιόμαστε κάτι που το κάνουμε ήδη εδώ με τα παιδιά. Υπομονή θέλει και σκληρή δουλειά. Τα φιλικά δεν λένε τίποτα. Είναι σα να κάνεις προπόνηση. Με δουλειά όλα θα γίνουν".

Πρώτο επίσημο παιχνίδι, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με ότι παγίδες μπορεί να κρύβει μια πρεμιέρα. Πως το προσεγγίζεις το εν λόγω παιχνίδι;

"Κάθε παιχνίδι θέλει την προσοχή του. Σίγουρα οι πρεμιέρες είναι περίεργες γιατί υπάρχει λίγο περισσότερο άγχος λόγω του ότι είναι επίσημο παιχνίδι. Με προσοχή, ομαδικότητα και το μυαλό στη θέση του, όλα θα γίνουν. Ο Ιωνικός Ν.Φ. είναι ένας καλός αντίπαλος. Εμείς πάλι έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και όταν θα έρθει ο καιρός θα φανούν πολλά περισσότερα".

Και τέλος, ένα μήνυμα στον "6ο παίκτη".

"Ο κόσμος του Ιωνικού είναι γνωστός, έχει "τρελούς". Τον θέλουμε δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε σε κάθε μας παιχνίδι αν αυτό είναι εφικτό και σίγουρα θα είναι η μεγάλη μας δύναμη και το κύριό μας όπλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα