Β' ΕΘΝΙΚΗ | Μοίρασε δώρα ο Φίλιππος

Οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, καθώς επισκέφθηκαν τον σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Η αντιπροσωπεία του Φιλίππου μοίρασε μπάλες του μπάσκετ και αθλητικούς σάκους δίνοντας έτσι χαρά στα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Την ομάδα της Βέροιας υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος καθώς και το επιστημονικό προσωπικό του. Ο κ. Σιδηρόπουλος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τα δώρα, ενημέρωσε για την δραστηριότητα του συλλόγου και το μεγάλο

έργο που επιτελείται από το επιστημονικό προσωπικό αλλά και πολλούς εθελοντές ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά για τη μεγάλη αξία που έχει η επίσκεψη των παικτών στην ψυχολογία των παιδιών.

Στη συνέχεια οι παίκτες γνωρίστηκαν με τα παιδιά, απάντησαν στις ερωτήσεις τους, υπέγραψαν αυτόγραφα, αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και γεύτηκαν λιχουδιές που τα παιδιά απλόχερα τους πρόσφεραν.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου κ. Τραπεζανλίδης δήλωσε πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για τη δυνατότητα που μας δίνει να βρισκόμαστε εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για το θεάρεστο έργο που επιτελεί. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές». Ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» ιδρύθηκε στη Βέροια τον Απρίλιο του 2008 και πρόκειται για μία οργάνωση εθελοντών με βασικό σκοπό την παροχή βοήθειας και προστασίας σε παραμελημένα, κακοποιημένα και εγκαταλειμμένα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα