ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χρυσοφάκης: «Δεν θα μας σταματήσουν, θα τους σταματήσουμε»

Ο Ερμής Πειραιά ήταν εντυπωσιακός (65-53) απέναντι στην ΑΕ Καλλιθέας και ο πρόεδρός του, Λευτέρης Χρυσοφάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής της Β΄ΕΣΚΑΝΑ… άστραψε και βρόντηξε για διάφορα… φαλτσοσφυρίγματα που παρατηρεί στα γήπεδα της Ενωσης.


Το αήττητο σερί του Ερμή Πειραιά σταμάτησε ύστερα από δυόμιση χρόνια στην Ελευσίνα (13/12), με τους Πειραιώτες να έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία. Παράπονα,

όμως, είχαν και στο παιχνίδι (19/12) με την ΑΕ Καλλιθέας. «Στο ματς με την ΑΕ Καλλιθέας πήραμε ένα φάουλ σε ολόκληρο το τέταρτο δεκάλεπτο. Οι διαιτητές έχουν τόσο μεγάλο ταλέντο που μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι 25 πόντων. Αυτό δεν σημαίνει πως τα παιδιά της ΑΕ Καλλιθέας δεν ήταν καλά. Περιμένω απαντήσεις για τα αίσχη που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελευσίνα. Τότε θα βγω να μιλήσω και θα πω ακόμα περισσότερα», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Χρυσοφάκης στο superbasket.gr και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αποκλείεται να απογοητευτώ. Μονο αν τα παρατήσω, θα απογοητευτώ γιατί θα είμαι ένας από τους πολλούς που θα τα έχουν παρατήσει λόγω των διαιτητών. Αποκλείεται, όμως, να τα παρατήσω. Είναι πιο πιθανόν να τα παρατήσουν αυτοί».

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τόνισε πως «ο Ερμής θα συνεχίσει να ενισχύεται. Εχουμε δώσει μια υπόσχεση στον κόσμο ότι κάθε χρόνο η ομάδα θα ανεβαίνει. Δεν μας σταματάει τίποτα. Θα τους σταματήσουμε, δεν θα μας σταματήσουν. Η ομάδα, αν ανέβει, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και του χρόνου. Μπορώ να πω πως είμαστε περισσότερο πωρωμένοι, ύστερα από όσα έχουν συμβεί. Οταν βλέπεις πως υπάρχει αντιπαλότητα απέναντι στην ομάδα σου, έρχεσαι πιο κοντά σε αυτήν».

Επίσης, δεν έκρυψε πως «έχω στεναχωρηθεί και με τους δημοσιογράφους. Οσοι ασχολούνται με την ΕΣΚΑΝΑ δεν είδαν ότι ο Ερμής είχε να χάσει δυόμιση χρόνια. Δεν αναφέρθηκε. Εγραφαν για έκπληξη και δεν ανέφεραν το αήττητο σερί μας. Εμένα, όμως, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου. Απαιτώ να με σφυρίζουν 50-50. Αν με σφυρίξουν 60 υπέρ και 40 κατά, πάλι θα βγω να το πω. Δεν επιτρέπεται να παίζουν με τον ιδρώτα των παιδιών. Δεν θα ανεχθώ τους διαιτητές που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα. Θα διαλύσω αυτό το κατεστημένο. Δεν θα γίνω σαν εκείνους που τα παράτησαν κι έφυγαν από το μπάσκετ. Εχω μάθει στην ζωή μου να πολεμώ και να τα βγάζω πέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα