Β' ΕΘΝΙΚΗ | Κίνηση- ματ με Κατιάκο ο Αετός

O Αετός είναι αποφασισμένος να "πετάξει" στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και η απόκτηση του Δημήτρη Κατιάκου αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο 26χρονος φόργουορντ-σέντερ είχε δελεαστική πρόταση από τους Ικαρους Σερρών στην Α2, όμως η ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα έκανε το κόλπο γκρόσο. Προσέγγισε με σωστό τρόπο τον τέως παίκτη του Εσπερου Πατρών και απέσπασε τη θετική του απάντηση.

Ηταν μια κίνηση ματ του προέδρου του Αετού Κώστα Παπαχριστόπουλου, που ήθελε να υλοποιήσει την εισήγηση του Κώστα Παπαμάρκου.

Ο Κατιάκος ήταν ένας από τους περιζήτητους στην αγορά, αφού πέραν των αγωνιστικών του ικανοτήτων, συνδυάζει και εξαιρετικό χαρακτήρα.

Ο Κατιάκος γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1987 και έχει ύψος 2.05. Αρχισε την καριέρα του στον Εσπερο Καλλιθέας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Πανιώνιο, τον Πανερυθραϊκό, τον Ικαρο, τον Αρκαδικό και τον ΟΦΗ. Πέρυσι έπαιξε στο Εσπερο και είχε 17 πόντους κατά μέσο όρο στα 23 ματς που αγωνίστηκε. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων, ενώ έχει παίξει και στην Εθνική Ενόπλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα