ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | "Μιλανέζος" και με τη βούλα ο Μπάνκι

Με... Αρμάνι θα ντύνεται από εδώ και στο εξής ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος είναι και επισήμως ο νέος προπονητής της ομάδας του Μιλάνο.

Η Εμπόριο Αρμάνι ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν εδώ και καιρό, την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σέρτζιο Σκαριόλο και θα προσπαθήσει να οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών την ομάδα.

Φέτος, πραγματοποίησε... ονειρεμένη χρονιά στον πάγκο της Μοντεπάσκι Σιένα, καθώς στην παρθενική του σεζόν ως πρώτος προπονητής πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ, κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ιταλία. Νωρίτερα, και

συγκεκριμένα για μια εξαετία, ήταν συνεργάτης του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, στη Σιένα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος "τιμονιέρης" της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, ο 48χρονος κόουτς έθεσε ως βασικό στόχο την επιστροφή στους τίτλους. "Είμαι περήφανος που θα έχω την ευκαιρία να καθίσω σε έναν πάγκο όπου βρέθηκαν θρύλοι όπως οι Ρουμπίνι, Πίτερσον και Ντ’ Αντόνι. Η Ολίμπια είναι ομάδα-σημείο αναφοράς εδώ και χρόνια, όχι μόνο στην Ιταλία. Στόχος μου είναι να την επαναφέρουμε στο κορυφαίο επίπεδο. Ελπίζω να δημιουργήσουμε μια ομάδα για την οποία ο κόσμος θα είναι περήφανος", τόνισε ο Λούκα Μπάνκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα