Β' ΕΘΝΙΚΗ | Διπλό "μπαμ" από Μεταμόρφωση!

Τους Χρήστο Ζαρογιάννη και Παναγιώτη Τσώλη... "έκλεψε" από την συμπολίτισσα της, Νίκη, η Μεταμόρφωση Βόλου και ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα την βρει στην Β' Εθνική!

Οι νεοφώτιστοι απέκτησαν δύο εκ των πρωταγωνιστών της φετινής εξαιρετικής πορείας της Νίκης Βόλου, η οποία από την ερχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2.

Ο πολύπειρος Ζαρογιάννης την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε 5ος καλύτερος σκόρερ στην Β' Εθνική, ενώ είναι και πρώτος σε πόντους και συμμετοχές στην κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστεί για 12η σεζόν στην καριέρα

του! Μάλιστα, για να πει το "ναι" στην Μεταμόρφωση ο 35χρονος "γίγαντας", είχε πρώτα απορρίψει πρόταση ανανέωσης -με μειωμένες αποδοχές- από την Νίκη Βόλου, προτιμώντας να παραμείνει στην Β' Εθνική.

Ο εξίσου έμπειρος Παναγιώτης Τσώλης, άφησε με τη σειρά του την Νίκη, αλλά όχι και τον Βόλο και αποδεχόμενος την πρόταση της Μεταμόρφωσης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της Β' Εθνικής! Τη χρονιά που ολοκηρώθηκε, ήταν 4ος σκόρερ της πρώην του ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα