Β' ΕΘΝΙΚΗ | Πήρε Τοπούζη ο Ηρακλής

Μία πολύ σημαντική προσθήκη έκανε ο Ηρακλής ενόψει της νέας σεζόν, καθώς απέκτησε τον πολύπειρο Θανάση Τοπούζη.

Οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαπραγματεύσεις που τελικά κατέληξαν σε συμφωνία.

"Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω την καριέρα μου σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ, που όλοι ξέρουν τι σημαίνει για το ελληνικό μπάσκετ, θα προσπαθήσω απ' την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ

την ομάδα να πετύχει τους στόχους της" δήλωσε ο 35χρονος σέντερ.

Ο Τοπούζης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Πιερικού. Έπειτα, αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και την Κομοτηνή μέχρι που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Southern Illinois University το 1997. Τις σεζόν 2000 μέχρι κ 2002 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ την επόμενη χρονιά στο Παλαιό Φάληρο όπου και κατέκτησε την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία (2003). Το 2003-04 και 2004-05 αγωνιζόταν στην ομάδα του Αιγάλεω με την οποία το 2004 κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Έκτοτε αγωνίστηκε στην Χαλκίδα το 2005-06 και στους Ίκαρους Σερρών από το 2006 έως και το 2011. Με την ομάδα των Ικάρων κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία το 2009. Τέλος, στις προσωπικές του διακρίσεις είναι και η ανάδειξή του ως MVP της Β' Εθνικής Κατηγορίας το 2009.

Ο Χρήστος Χρηστίδης απ' την πλευρά του είπε: "Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να φτιάξουμε σιγά - σιγά μια καλή ομάδα, μια ομάδα ανταγωνιστική, και είμαστε ικανοποιημένοι που ένας έμπειρος παίκτης όπως ο Θανάσης είναι στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, η ομάδα χρειάζεται ακόμη παίκτες, όμως εμείς απ' την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι... έπεται συνέχεια"!

Πηγή: iraklis1908.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα