Τζήμας: "Στο Αιγάλεω με ΙΧ"

"Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει θέρμανση στο δημοτικό κλειστό καμία μέρα της εβδομάδας. Κάθε μέρα μάς βγαίνει και ένα πρόβλημα απο αυτό το πράγμα. Ο Αργύρης έχει πνευμονία, ο Χαρισμίδης πήγε τρεις φορές στο νοσοκομείο μέχρι τώρα, ο Παπαχρήστος έπαιξε με 39 πυρετό στην Αθήνα. Είναι δυνατόν μία ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα να τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης; Τόση ανικανότητα πια…", δήλωσε ο Γιάννης Τζήμας στον

ραδιοφωνικό σταθμό FM100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”.

Στην συνέχεια ο τεχνικός του Αίολου πρόσθεσε: "Οι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα κάνουν πολύ μεγάλο αγώνα και οι παίκτες είναι πληρωμένοι σε ικανοποιητικό βαθμό. Επειδή όμως τα παιδιά που ήρθαν φέτος τα θέλουμε και του χρόνου πρέπει να βελτιώσουμε τις συνθήκες και πρέπει και άλλοι άνθρωποι και φορείς να βοηθήσουν. Δεν μπορεί να μην μας βάζουν ένα λεωφορείο για εκτός έδρας παιχνίδι. Στο Αιγάλεω μπορεί να πάμε με αυτοκίνητα ώστε τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να τα πάρουν οι παίκτες".

Όσον αφορά για τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή (43-56) ο Τζήμας σχολίασε:

"Παίξαμε άμυνα για σεμινάριο. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες μου έπαιξαν υποδειγματικά. Και καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ μία ομάδα η οποία στο πρώτο παιχνίδι μας δυσκόλεψε πάρα πολύ".

Πηγή: sportrikala.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα