ΤΣΣΚΑ Μ. | Το ταξίδι της χρονιάς!

Το μεγαλύτερο ταξίδι της σε ολόκληρη τη σεζόν πραγματοποίησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να αγωνιστεί στην έδρα της Σπαρτάκ Πριμόριε στο Βλαδιβοστόκ, όπου τελικά έκανε... υγιεινό περίπατο.

Λαμβάνοντάς υπόψη τη διαφορά ώρας, οι παίκτες της "ομάδας του στρατού" πέρασαν σχεδόν μια μέρα στο δρόμο! Συγκεκριμένα, η αποστολή της "ρωσικής αρκούδας" αναχώρησε από την "CSKA arena" στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας, πήρε αεροπλάνο τσάρτερ, το οποίο προσγειώθηκε στο Κρασνόγιαρσκ για να εφοδιαστεί με καύσιμα και στη συνέχεια έφτασε

στο ξενοδοχείο στο Βλαδιβοστόκ την Τρίτη στις 8:30, τοπική ώρα.

Φυσικά, δεν είχε προγραμματιστεί προπόνηση και η ομάδα θα πήγαινε αμέσως στο γήπεδο μετά από την απαραίτητη ξεκούραση!

Το συγκρότημα του Γιόνας Καζλάουσκας πήγε να αγωνιστεί λειψή κόντρα σε μια από από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος, καθώς ο Λιθουανός τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τις πολύτιμες υπηρεσίες των Σισκάουσκας, Κιριλένκο, Κριστιτς και Γκόρντον.

Ωστόσο, η πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ έχει δείξει ότι δεν... μασάει πουθενά και πέρασε σαν σίφουνας από το Βλαδιβοστόκ, διαλύοντας τη Σπαρτάκ Πριμόριε με 90-66, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς, ο οποίος έβαλε 18 πόντους.

"Γνωρίζω ότι οι περισσότερες ομάδες που πηγαίνουν να παίξουν στο Βλαδιβοστόκ, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα από την Σπαρτάκ", ήταν το αρχικό σχόλιο του Καζλάουσκας.

"Χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία που διαθέτουμε για να σχεδιάσουμε το ταξίδι, με τρόπο ώστε να αποφύγουμε τα τζετ-λαγκ και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, αφού έμειναν πίσω οι Σισκάουσκας, Κριστιτς, Κιριλένκο και Γκόρντον. Επαναλαμβάνω ότι δεν τους δίνεται μεγάλος χρόνςο ξεκούρασης, αλλά οι ίδοι πρέπει να προσέχουν πολύ περισσότερο την υγεία τους", κατέληξε ο κόουτς της "ομάδας του στρατού".

Keywords
Τυχαία Θέματα