NBA | Τζέφερσον: ''Μάχη μέχρι τέλους"

Έχει να αγωνιστεί σε πλέι οφ από την ρούκι του σεζόν, 2004-2005, όπου φορούσε τη φανέλα των Σέλτικς από τους οποίους είχε επιλεγεί στο νούμερο 15 των ντραφτ... Έκτοτε δεν βρέθηκε ποτέ τόσο κοντά, όπως τη φετινή χρονιά με τους Τζαζ, γι αυτό δίνει ότι έχει και δεν έχει, ώστε να οδηγήσει την ομάδα του στα πλέι οφ.

Φυσικά, μιλάμε για τον Αλ Τζέφερσον, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός κόντρα στους Μάβερικς, πετυχαίνοντας 28 πόντους και "κατεβάζοντας" 26 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός σέντερ πήρε από το χέρι τη Γιούτα για ακόμα μία φορά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη επί των πρωταθλητών του Ντάλας

με 123-121, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που χρειάστηκε 3 παρατάσεις για να αναδείξει κερδισμένο και χαμένο!

"Την τωρινή στιγμή απλά πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Πλέον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία", σχολίασε με νόημα και μεγάλη δόση αποφασιστικότητας ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος έβαλε 10 από τους 34 πόντους της ομάδας του στα έξτρα πεντάλεπτα.

"Αυτή είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε που είναι η καρδιά μας και ξέρω πολύ καλά ότι όλα στα αποδυτήρια θέλουν να μπούμε στα πλέι οφς. Γι΄ αυτό, λοιπόν, είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος", πρόσθεσε ο Τζέφερσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα