ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ | Με αυτόν τον Τζέρελς δεν χάνει...

Με τον Κέρτις Τζέρελς (27π.) σε τρελά κέφια η Μπεσίκτας επικράτησε της Μπάμπεργκ με 71-86 για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και πήρε την δεύτερή της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι προέβαλαν αντίσταση απέναντι στην φουριόζα Μπεσίκτας μόνο κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, καθώς μετά παραδόθηκαν άνευ όρων στο συγκρότημα του Ερμάν Κουντέρ. Η Μπεσίκτας έχτισε μια μεγάλη διαφορά ασφαλείας στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν με όπλο της την άμυνά της οδήγησε την Μπάμπεργκ να μείνει δίχως πόντο για έξι λεπτά (από το 24ο λεπτό

έως το τέλος του δεκαλέπτου), διάστημα στο οποίο οι Τούρκοι έτρεξαν ένα σερί 0-12. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, μιας και η Μπεσίκτας είχε σταθεροποιήσει την διαφορά σε ένα επίπεδο ασφαλείας και τελικά έφτασε στην άνετη επικράτηση με 71-86.

Πρώτος σκόρερ της Μπεσίκτας ήταν ο Κέρτις Τζέρελς με 27 πόντους και τον ακολούθησε ο Μουρατκάν Γκιουλέρ με 14 πόντους . Από την Μπάμπεργκ ο Αντόν Γκαβέλ ήταν εκείνος που τράβηξε την επίθεση για την ομάδα του, μιας και σημείωσε 21 πόντους.

Δεκάλεπτα: 19-24, 31-47, 42-67, 71-86

Keywords
Τυχαία Θέματα