ΤΣΣΚΑ Μ. | Διέψευσε με... σαρκασμό ο Βατούτιν τα περί Βέστερμαν

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είχε αποκαλύψει ότι η ΤΣΣΚΑ κινήθηκε για την απόκτηση του Λίο Βέστερμαν προτού ξεκινήσει το Top-16, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να... σαρκάσει τον πασίγνωστο Σέρβο μάνατζερ!

"Πολλοί ατζέντηδες έχουν... όνειρα ότι οι πελάτες τους παίζουν στην ΤΣΣΚΑ ή θα υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα μας, αλλά δεν λένε όλοι εξ αυτών τα όνειρά τους στα ΜΜΕ!",

τόνισε με αρκετά ειρωνική, αλλά και χιουμοριστική διάθεση ο πρόεδρος της "ομάδας του στρατού" στο "Sports.ru", ενώ στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο σαρκαστικός με τον Ραζνάτοβιτς:

"Πιθανόν, σε αυτή την περίπτωση, να επιθυμούσε (σ.σ. ο Ραζνάτοβιτς) διακαώς το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα! Στην επόμενη συνάντησή μας, θα χαρίσω στον κύριο Ραζνάτοβιτς έναν... Ονειροκρίτη!".

Να θυμίσουμε ότι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με δηλώσεις του στη σέρβικη τηλεόραση, είχε ισχυριστεί ότι ο 21χρονος Βέστερμαν βρέθηκε στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ πριν από την έναρξη του Top-16, ωστόσο η Παρτιζάν -με την οποία έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο ο Γάλλος γκαρντ- της είχε κλείσει την πόρτα...

Keywords
Τυχαία Θέματα