ΠΑΟΚ | Γαλατσόπουλος: "Αφιερωμένη στον κόσμο μας η νίκη"

Για την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και τους στόχους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εντός και εκτός παρκέ μίλησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Μετρόπολις", ανέφερε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού:

"Είναι μεγάλη νίκη που

δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ. Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και την ομάδα. Και το ματς με τον Παναθηναϊκό έδειξε πως αυτή η ομάδα αξίζει συμπαράστασης. Είναι καλή ομάδα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να κεφαλοποιήσει αυτή τη νίκη. Γίνεται καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά, αλλά και στις ακαδημίες και σιγά σιγά αυτό θα αρχίσει να φαίνεται".

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος νομίζω έχει καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται. Κι εμείς πάνω στο οικονομικό πρόβλημα έχουμε φροντίσει να είναι μικρό το εισιτήριο. Και για τους άνεργους έχουμε κάνει μέριμνα".

Για το θέμα του επενδυτή: "Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης, να βρεθεί επενδυτής που είναι σοβαρός και θα πιστέψει πως θα μπορούσε να επενδύσει στο μπάσκετ".

Για το Δημήτρη Κοντομηνά και εάν πρόκειται να ασχοληθεί πιο ενεργά με την ΚΑΕ: "Χάρηκε πολύ, μιλήσαμε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Όλα είναι πιθανά και η προσέγγιση που γίνεται, γίνεται με σωστό τρόπο για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Κάναμε καλή συμφωνία για το σήμα. Πρώτα πρέπει να μπει σε μια ρότα το ποδόσφαιρο και μετά θα δει εάν θα ασχοληθεί με το μπάσκετ. Νομίζω πως τον ΠΑΟΚ τον βλέπει ενιαίο".

Για την εξυγίανση της ΚΑΕ: "Δίνονται πολλά λεφτά στο Δημόσιο και θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και στην ομάδα. Η στήριξη του κόσμου θα πρέπει να είναι πιο δυνατή για να πετύχουμε αυτό τον στόχο που είναι κυρίαρχος. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο που ήρθε, αλλά και σε αυτόν που δεν ήρθε και στα παιδιά που είναι στη φυλακή".

Keywords
Τυχαία Θέματα