ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Τζήμας: "Πιο πλήρης ομάδα η Νέα Κηφισιά"

Δύσκολο χαρακτήρισε το έργο που έχουν τα Τρίκαλα απέναντι στη Νέα Κηφισιά, ο Γιάννης Τζίμας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (15/12) των δύο ομάδων καθώς όπως τόνισε η ΑΕΝΚ διαθέτει το πιο πλούσιο υλικό της κατηγορίας.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Νέα Λέσχη 97.6". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις

δυσκολίες του παιχνιδιού: "Ναι, σίγουρα κάθε παιχνίδι κρύβει άλλες ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες αλλά στη φάση αυτή σίγουρα η Κηφισιά είναι η πιο πλήρης ομάδα, η πιο έτοιμη ομάδα και το γεγονός ότι έχασε την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε την πρώτη της ήττα και θορυβήθηκε, σίγουρα ανεβάζει και το βαθμό δυσκολίας για μας στο πώς θα είναι στην ετοιμότητά της και στην αυτοσυγκέντρωσή της.

Σίγουρα είναι η ομάδα με το καλύτερο υλικό. Αυτή την στιγμή αρκεί να σας πούμε ότι ο προπονητής της Κηφισιάς προσπαθεί να επιλέξει ποιον θα βάλει να παίξει και εμείς ψάχνουμε να γεμίσουμε το ρόστερ με τους τραυματίες και τα προβλήματα που έχουμε. Εντάξει είναι πιο πλήρης, είναι στην Αθήνα, έχουν μια πιο μεγάλη επιλογή παικτών και σίγουρα είναι μία ομάδα που έχει δηλώσει ότι την ενδιαφέρει αποκλειστικά η άνοδος".

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν τα Τρίκαλα, για να φτάσουν το Σάββατο (15/12) στο στόχο τους: "Δε θα είναι εύκολα τα πράγματα, το ξέρουμε το καταλαβαίνουμε, κατ' αρχήν υπάρχει μία ιδιαιτερότητα ότι είναι ένα μικρό γήπεδο, ίσως το πιο μικρό γήπεδο της κατηγορίας. Το να παίξεις εκεί είναι ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και πίεση της κερκίδας . Νομίζω ότι όσον αφορά τη δικιά μας προσπάθεια σίγουρα θα παίξει ρόλο το γήπεδο, αλλά και η ευστοχία κάποιων καλών παικτών , όπως ο Καράμπουλας και αν τα μικροπροβληματάκια μας επηρεάσουν. γιατί όσο μεγαλώνει η δυσκολία του παιχνιδιού, οι απουσίες είναι πιο δύσκολες".

Για το ότι ο αντίπαλος γνώρισε πριν μερικές μέρες την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα: "Οι Σέρρες είναι μια ομάδα που διεκδικεί το κάτι παραπάνω, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η Κηφισιά προηγούταν με 15 πόντους, αλλά με το φανατισμό και της έδρας γύρισε το ματς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου πιθανώς έχουμε να κερδίσουμε πολλά και όχι να χάσουμε. Μία ήττα από αυτή την ομάδα δε θα μας διαλύσει, αλλά μία νίκη, σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα της κατηγορίας.
Ξέρουμε ποιοι είμαστε και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και αν έχουμε και μία νορμάλ διαιτησία , όχι σαν αυτή με το Φιλαθλητικό, τότε θα μπορέσουμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι".

Για τη διαιτησία: "Για τη διαιτησία θα ασχοληθώ μετά το ματς. Η ομάδα πρέπει τώρα να μείνει συγκεντρωμένη και όχι να ασχολείται με τέτοια θέματα".

Για το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα: "Σε λίγο έχουμε ανάλυση παιχνιδιού, θα κάνουμε προπόνηση και εν συνεχεία έχουμε αναχώρηση αποστολής. Εντάξει, δεν είναι εύκολο να πας να παίξεις στην Αθήνα αυθημερόν, ειδικά όταν έχεις να παίξεις με αντίπαλο με τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας.Έχουμε τα δύο μικροπροβληματάκια του Κατσαρέ και του Χαρισμίδη που δεν είναι ακριβώς έτοιμοι. Ο Κατσαρές έχει ακόμη πρόβλημα με το μάτι του. Δε βλέπει καλά και το κλείνει συνεχώς, ο Χαρισμίδης έχει το τράβηγμα το οποίο το βασανίζει, αλλά ευελπιστούμε ότι και οι δύο θα είναι κανονικά στην αποστολή".

Keywords
Τυχαία Θέματα