NBA | Μπαρνιάνι: "Είμαστε η χειρότερη ομάδα…"

"Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχω σταματήσει να χάνω", δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος χαρακτήρισε την ομάδα του, τους Ράπτορς ως την χειρότερη στο NBA.

O Ιταλός παίκτης μίλησε με σκληρά λόγια για την ομάδα του Τορόντο η οποία μέχρι στιγμής μετράει τέσσερις νίκες και 19 ήττες!

"Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά από την αρχή της σεζόν. Είμαστε η χειρότερη ομάδα στο NBA. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, υποτίθεται ότι χτίζαμε μια ομάδα που θα νικάει.

Αλλά είμαστε κάτω από τις προσδοκίες. Δεν ξέρουμε πώς να παίξουμε όλοι μαζί. Είναι τραγικό ότι έχουμε πάρει τη νίκη μόλις σε τέσσερα ματς. Εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν έχω σταματήσει να χάνω", δήλωσε αρχικά στο "Gazzetta dello Sport" και συνέχισε:

"Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι έντονη κριτική, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν με ενοχλεί. Όσο για τις φήμες περί ανταλλαγής, τις ακούω. Αν είναι να συμβεί κάτι, είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι επαγγελματίας. Αν πρέπει να αγωνιστώ για άλλη ομάδα, θα το κάνω. Διαφορετικά, θα συνεχίσω στο Τορόντο. Βελτιώνω το παιχνίδι μου χρόνο με τον χρόνο, αλλά η ομάδα είναι αυτή που χρειάζεται έναν καλό σέντερ περισσότερο απ' όσο τον θέλω εγώ. Αν παίζω άσχημα, είναι δικό μου πρόβλημα. Αν όμως οι Ράπτορς χάνουν κάθε χρόνο, τότε το πρόβλημα είναι πολλών ανθρώπων".

Keywords
Τυχαία Θέματα