ΤΡΙΚΑΛΑ BC | Τζήμας: "Είχαμε καρδιά και πήραμε τη νίκη"

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι έχουν στα Τρίκαλα, μιας και η ομάδα πήρε το διπλό απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά με 82-83, με τον Γιάννη Τζήμα να τονίζει ότι οι παίκτες του έφτασαν άνετα στην επικράτηση.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας μίλησε στην ιστοσελίδα "sportrikala.gr" για τη σημαντική νίκη της ομάδας του.

"Βγήκαμε εκτος πλανων αρχικά, λόγω της κακής αμυντικής μας λειτουργίας.Παρ όλα αυτά στη συνέχεια δείξαμε τον απαιτούμενο χαρακτήρα και ακόμη και στο σημείο που το σκορ ήταν 80-73 δείξαμε καρδιά

και με ένα μεγάλο σουτ του Κατσαρέ στο φινάλε φτάσαμε στη νίκη. Πιστεύω ότι παίξαμε πιο ορθολογιστικά από τον αντίπαλο και δικαιούμασταν τη νίκη, την οποία και πήραμε παρά τα πολλά προβλήματα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και πιο γρήγορα το ματς, αλλά το ένθερμο κοινό και οι νεαροί, ενθουσιώδεις παίκτες του Λαγκαδά,διατήρησαν τον αντίπαλο στο παιχνίδι και έτσι το ματς κρίθηκε στο φινάλε. Ηταν μία μεγάλη νίκη για εμάς, η 6η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Το αποτέλεσμα αυτό μας διατηρεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ελπίζουμε η δύσκολη συνέχεια να είναι εξίσου καλή για εμάς, αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με τον Κόροιβο, όπου καλούμε το φίλαθλο κοινό να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει".

Πηγή: www.sportrikala.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα