ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Συγχαρητήρια για την ομαδική δουλειά"

Ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη, όσο και από την αντίδραση των παικτών του μετά από τον τραυματισμό του Αλέξη Κυρίτση ήταν ο προπονητής του Ικάρου, Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος τόνισε ότι η συλλογική δουλειά βοήθησε την ομάδα της Καλλιθέας να φτάσει στην επικράτηση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος κι απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του. "Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την ομαδική δουλειά. Βέβαια δεν χαιρόμαστε τόσο πολύ γιατί προέκυψε ο τραυματισμός του Κυρίτση που είναι σημαντικός παίκτης για μας.

Ωστόσο με συλλογική δουλειά ξεπεράσαμε την απουσία του. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Κυρίτση, τον Φαγιέ και τον Ουάιατ και γι’ αυτό στέκομαι στην ομαδική δουλειά. Αρχίζουμε και παίζουμε πιο καλό μπάσκετ και ευχαριστιόμαστε περισσότερο το παιχνίδι".

Ο κόουτς του Ικάρου ρωτήθηκε αν το μεγαλύτερο "κέρδος" ήταν η αντίδραση των παικτών του μετά το διάστρεμμα που υπέστη ο Αλέξης Κυρίτσης.

"Έχω αποφασίσει να οδηγώ το παιχνίδι στον Κυρίτση σε κάποια σημεία, αλλά σήμερα έδειξε το υπόλοιπο γκρουπ ότι είναι εκεί έτοιμο να αντεπεξέλθει. Υπογραμμίζω την ομαδική δουλειά, γιατί το άθλημα είναι ομαδικό".

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης από την πλευρά του είπε: "Ξέραμε ότι ο Κολοσσός θα παλέψει επειδή προερχόταν από σερί ήττες, αλλά κάναμε σχεδόν στο 100% ότι μας ζήτησε ο κόουτς. Στο δεύτερο μέρος μας φόβισε ο τραυματισμός του Κυρίτση και ο Κολοσσός πλησίασε, αλλά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πέτυχε κάποια καθοριστικά σουτ και μας βοήθησε να νικήσουμε".



Keywords
Τυχαία Θέματα