ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Βουρνάς: "Πλέον, εξαρτάται από εμάς"

Η Δόξα Λευκάδας έφυγε από την Ερυθράια έχοντας πάρει μία σημαντική νίκη για την προσπάθεια που κάνει ώστε να παραμείνει στην Α2. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Βουρνάς τόνισε στο superbasket.gr πώς ναι μεν τίποτα δεν έχει κριθεί ως προς την υπόθεση παραμονή αλλά πως «η συνέχεια εξαρτάται από τα δικά μας χέρια και μόνο».

Ήταν ένα πολύ μεγάλο διπλό για την ομάδα σας. Τι πιστεύετε ότι έκρινε το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό;

"Σίγουρα είναι πολύ μεγάλη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό όταν κερδίζεις μία ομάδα η οποία

έχει τους ίδιους στόχους με σένα και την έχεις 2-0 στις νίκες. Δεν κρίνει ακόμα τίποτα το αποτέλεσμα με τον Πανερυθραϊκό. Απλώς μας διευκολύνει για την συνέχεια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί από εδώ και πέρα. Απλώς τώρα η συνέχεια εξαρτάται από τα δικά μας χέρια και μόνο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι καταφέραμε να είμαστε κοντά στο σκορ στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα. Ένιωθαν την ανάσα μας και κάποια στο τέλος εκμεταλλευτήκαμε το άγχος που είχανε γιατί ήξεραν πως αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από τελικός Είχαμε πιο καθαρό μυαλό και ήμασταν ψύχραιμοι στο τέλος στις βολές, με αποτέλεσμα να πάρουμε το παιχνίδι".
Όλο το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο με ελάχιστες εξαιρέσεις σε μερικά σημεία του παιχνιδιού. Τι άλλαξε στα τελευταία δύο λεπτά;

"Τα τελευταία δυο λεπτά ήταν όλο φάουλ και βολές. Δεν θέλαμε να τρώμε εύκολα καλάθια . Το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε εμείς δεν χαλαρώσαμε και βρισκόμασταν κοντά στο σκορ. Όπως σας είπα τα παιδιά της Ερυθραίας είχαν άγχος, το εκμεταλλευτήκαμε στο τέλος παίρνοντας μία διαφορά ασφαλείας και πήραμε την νίκη".

Η νίκη επί του Πανερυθραϊκού αποτελεί και μια βαθιά βαθμολογική ανάσα…

"Μας δίνει μία πολύ μεγάλη ανάσα. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάσουμε όπως έγινε με τον Ερμή Λαγκαδά που ήρθε μετά ο Αμύντας και μας κέρδισε περίπατο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Είναι έξι παιχνίδια. Τώρα παίζουμε με το Παγκράτι και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για αυτό το παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι απ' ο,τι ήμασταν με τον Πανερυθραϊκό".

Keywords
Τυχαία Θέματα