Β' ΕΘΝΙΚΗ | Βατός: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Ο προπονητής του Ηρακλή, Δημήτρης Βατός, εξήγησε ότι η νίκη επί του Στρατωνίου ήταν σημαντική, ωστόσο ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, ενώ βλέπει μπροστά του έξι ακόμη "τελικούς"...

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απομένουν έξι ματς τελικοί για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Σήμερα οι παίκτες μου είχαν πάρα πολύ άγχος για μεγάλο διάστημα αφού ξέραμε πόσο πολύ χρειαζόμασταν να κατακτήσουμε το ροζ

φύλλο. Η νίκη κρίθηκε στην πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Η κατηγορία είναι δύσκολη και τα παιδιά δεν έχουν μεγάλες εμπειρίες. Καθημερινά δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος".

Οσον αφορά το πάθος που επιδεικνύουν οι αντίπαλες ομάδες για να κερδίσουν τον Ηρακλή ανέφερε: 'Είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας, όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Πάντα όταν μας αντιμετωπίζουν έχουν τεράστιο πάθος και αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα".

Για το ματς που ακολουθεί με τη Νήαρ Ηστ: "Πιστεύω ότι με τη νίκη που πετύχαμε σήμερα, θα ηρεμήσουμε από εδώ και πέρα και θα αποδώσουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο δεν διεκδικούμε τη νίκη και αυτό θα κάνουμε τη προσεχή αγωνιστική απέναντι στη Νήαρ Ηστ".

Πηγή: bluearena.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα