ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πέττας: «Το Ψυχικό θα διεκδικήσει την άνοδο»

Το Ψυχικό έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην φετινή Α1 και ο Νίκος Πέττας μίλησε στο Superbasket.gr για τη μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας του.

«Δεν έχουμε θέσει κάποιο στόχο. Παρότι νεοφώτιστοι έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Έχουμε αρχίσει και δένουμε ως ομάδα και πιστεύω πως θα είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις και τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο», δήλωσε ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται να κρατήσουμε απόρθητο το γήπεδό

μας. Αν γίνει αυτό, θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ξέρουμε τα καλάθια καλά εδώ και ως τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά».

Όσον αφορά για τη νίκη (76-71, 9/11) επί του Κοροίβου Αμαλιάδας, ο Νίκος Πέττας τόνισε: «Ηταν ένα δύσκολο ματς με πολύ πάθος. Καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι δύσκολα, αν και θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε πιο εύκολα. Οι βολές στο τέλος ήταν καθοριστικές, μπήκαν και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον αγώνα (23/11) με τον Ηρακλή: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ καλή έδρα. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε αήττητοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα