ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μίχου: "Ηταν ένας μικρός τελικός..."

Μετά την επιβλητική νίκη του Κρόνου Αγίου Δημητρίου επί του Αστέρα Εξαρχείων με 81-45, η πρωταγωνίστρια του ματς Μαρία Μίχου (23π.) μίλησε στο superbasket.gr για την επιτυχία της ομάδας της.

Πες μας δυο λόγια για τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα. Περιμένατε τόσο άνετη επικράτηση;

"Σήμερα το παιχνίδι για μας ήταν ένας μικρός τελικός. Κάναμε μία άσχημη εμφάνιση

την προηγούμενη αγωνιστική έπρεπε να το καλύψουμε, να παίξουμε πολύ καλά. Δουλέψαμε πολύ δυνατά όλη την εβδομάδα γι' αυτό ήταν μόνο ένας στόχος, νομίζω ότι φάνηκε και μέσα στο γήπεδο αυτό. Δεν ξερω τι περιμέναμε, αν περιμέναμε να εμφανιστούν τα Εξάρχεια καλύτερα ή χειρότερα, πάντως σίγουρα είχαμε δουλέψει για το πως θα εμφανιστούμε εμείς, αυτό μόνο μας ενδιέφερε και ξέραμε πως με πολλή συγκέντρωση και με μπόλικη δουλεια όλη την εβδομάδα αυτό θα μας έβγαινε και αυτό κάναμε. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη αυτή για μας, είχαμε χάσει την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίσαμε τώρα, καλύψαμε τη διαφορά και με το παραπάνω οπότε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στα πλέι άουτ".

Με τον Αστέρα βρίσκεστε κοντά στη βαθμολογία πως εξηγείς τη μεγάλη διαφορά των 36 πόντων (81-45); Ποιος παράγοντας έπαιξε ρόλο κατά τη γνώμη σου σε αυτή την άνετη νίκη;
"Δεν ξέρω ποιος παράγοντας έπαιξε ρόλο, ίσως επειδή παίζαμε εντός έδρας και είχαμε τον κόσμο δίπλα μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς ήμασταν όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή, κάναμε το παιχνίδι μας και φάνηκε η δουλειά που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, που προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Στόχος της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν είναι να πλασαριστεί όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα;
"Δεν το συζητάω, κάθε Σάββατο για μας ο στόχος είναι ένας... να κερδίζουμε. Να κάνουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να έχουμε καλύτερη μοιρά να είμαστε πιο ευνοημένοι στα πλέι άουτ. Ένας είναι ο στόχος της ομάδας, να παραμείνει στην κατηγορία και όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

Πιστεύεις πως αν η ομάδα φέτος καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή, την επόμενη σεζόν μπορεί να κοιτάξει για κάτι παραπάνω; Μπορεί να ανεβεί ένα σκαλί πιο ψηλά δεδομένου πως έχει και έμπειρες παίκτριες όπως η Νικολαΐδου που βοηθούν πάρα πολύ και βάζουν τις βάσεις για να "χτιστεί" κάτι πολύ καλό στον Κρόνο;
"Είναι λίγο νωρίς για τέτοιες σκέψεις σίγουρα προέχει ο φετινός στόχος, η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και μετά να θέσουμε εκ νέου τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Αυτό που έχω να πω είναι οτι είμαι τέταρτη χρονιά σε αυτή την ομάδα, είναι πάρα πολύ σοβαροί οι άνθρωποι που την αποτελούν, είναι υγιές σωματείο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό να ξεκινάμε τη χρονιά και να ξέρουμε τι μας περιμένει. Δε βρισκόμαστε προ εκπλήξεων, είμαστε ουσιαστικά μια οικογένεια και οι άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα, μας αγκαλιάζουν, προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο για μας, και θέλω να πιστεύω ο στόχος για την κάθε χρονιά να είναι όλο και ψηλότερος... Θεωρώ ότι ο Κρόνος μπορεί να πετύχει για όλους τους λόγους που προανέφερα και γιατί έχει τις δυνατότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα