ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μάντζαρης: "Σαν μια κακή ανάμνηση..."

Μπορεί να είναι από το 2011 στον Ολυμπιακό αλλά λογίζεται, ίσως η καλύτερη "μεταγραφή" των Πρωταθλητών Ευρώπης για φέτος, αφού πέρσι στερήθηκαν τις υπηρεσίες του από τα τέλη Ιανουαρίου.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο superbasket.gr, τονίζοντας τη δυσκολία του να βλέπει τους συμπαίκτες του από τον πάγκο, χωρία να μπορεί να βοηθήσει.

Τι δοκιμασία είναι να είσαι εκτός στα σημαντικά παιχνίδια της σεζόν;

"Είναι δύσκολο

να κάθομαι ανήμπορος στην άκρη του πάγκου και να μην μπορώ να μπω μέσα να βοηθήσω. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από αυτό του να μην μπορείς να παίξεις".

Πώς νιώθεις τώρα:

"Είμαι μια χαρά, το θυμάμαι σαν μια κακή ανάμνηση. Να έχω την υγεία μου και να μην ξαναγίνει".

Το ματς της πρεμιέρας της Α1 με τον Παναθηναϊκό δεν είναι απλά ακόμα ένα παιχνίδι;

"Υπάρχει πίεση. Στον Ολυμπιακό είμαστε όμως και όταν είσαι σε μια τέτοια ομάδα πρέπει να μάθεις να τη διαχειρίζεσαι. Αν θέλουμε αν έχουμε ελπίδες για το πλεονέκτημα στα πλει οφ, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι να είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά για λίγους ανεγκέφαλους θα παίξουμε σε άδειο γήπεδο".

Πώς βίωσες όλα όσα ακούστηκαν για τις επιλογές των γκαρντ στην Εθνική ομάδα; Ακούστηκε πολύ το όνομα σου...

"Θα προτιμούσα η ομάδα να πήγαινε στα μετάλλια γιατί το άξιζε και να μην γινόταν κουβέντα για κανέναν Μάντζαρη. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί, να μπορούσα να βοηθήσω, αλλά δεν ήμουν έτοιμος . Τώρα, μακάρι να πάρουμε τη wild card και να πάμε καλυτέρα την επόμενη φορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα