ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μάντζαρης: "Νέος στόχος, η 3η θέση "

H AEK στο ντεμπούτο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον πάγκο της επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ και ένας εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, o Αντώνης Μάντζαρης (16π.) μίλησε στο superbasket.gr.

Ο Αντώνης Μάντζαρης εξήγησε τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν την Ένωση στη νίκη και σημείωσε πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει να βελτιώνεται ενώ οριοθέτησε ως στόχο

της ομάδας την κατάληψη της τρίτης θέσης τονίζοντας πως "θα συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος κάνουμε ταμείο όλοι και κρινόμαστε".

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ αλλά στο δεύτερο φτάσατε εύκολα στη νίκη. Πού κρίθηκε το παιχνίδι;

"Ο προπονητής (σ.σ Δημήτρης Παπαδόπουλος) είπε ότι πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα κάθε παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε με αποτέλεσμα να δεχθούμε 26 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό. Στο τρίτο δεκάλεπτο μάς είπε ο κοουτς ότι θα κερδίσουμε απο την άμυνα. Δώσαμε το 100% και δεχθήκαμε 29 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι το κέρδος απο αυτό το παιχνίδι".
Έχετε εδώ και λίγες μέρες έναν νέο προπονητή. Πιστεύετε οτι στο ματς με τον ΟΦΗ παίξατε με την φιλοσοφία του και τον τρόπο παιχνιδιού του;

"Είναι δύσκολο σε μια βδομάδα να προσπαθήσει να μας τα μάθει όλα. Δουλέψαμε πολύ. Αφομοιώσαμε κάποια στοιχεία απο τον προπονητή, σε μία μέτρια βραδιά βάλαμε 82 πόντους που δείχνει την φιλοσοφία του προπονητή, η οποία είναι να ανοίξουμε το γήπεδο, να έχουμε πολλά σουτ ελεύθερα και πιστεύω ότι βγήκε στο γήπεδο στο ματς με τον ΟΦΗ".

Έχετε μπροστά σας εφτά τελικούς...

Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήταν μία κακή ήττα αυτή στο Παγκράτι, την αφήσαμε πίσω. Θέσαμε με την διοίκηση ένα καινούργιο στόχο, αυτόν της τρίτης θέσης. Έχουμε εφτά ματς-τελικούς. Μπορεί να χρειαστούμε εφτά νίκες, μπορεί και πέντε. Θα συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος κάνουμε ταμείο όλοι και κρινόμαστε".

Την επόμενη αγωνιστική παίζετε εκτός έδρας με τον Πιερικό Αρχέλαο στην Κατερίνη...

"Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία έχει έναν πολύ καλό προπονητή (σ.σ τον Δημήτρη Γαλάνη). Είναι δύσκολο παιχνίδι , αλλα στην Α2 δεν υπάρχει εύκολο ματς. Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα