Οιωνός… άριστος για τον ΠΑΟΚ

Από τη συνέντευξη Τύπου, μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τελικού, τα σημάδια ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ.

Τα προγνωστικά ήθελαν την ΑΕΚ να σηκώνει την κούπα, ωστόσο τα σημάδια έδειχναν ΠΑΟΚ. Παρασκευή (16/3) μεσημέρι και όλα ήταν για τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα.

Σαουλίδης και Υετίων μιλούσαν για… ψυχή και έναν τίτλο που θέλουν όσο τίποτα άλλο, την ώρα που στην ΑΕΚ, κρατούσαν πιο χαλαρούς τόνους. Η αίσθηση που άφησε στους περισσότερους η συγκεκριμένη συνέντευξη δεν ήταν άλλη, πέραν πως οι Θεσσαλονικείς έχουν το… πάνω χέρι.

Μία μέρα μετά και συγκεκριμένα, μετά τον τελικό, ο Δημήτρης Τσακίρης φώναζε, «Το πήραμε για τον κόσμο μας, για τη Θεσσαλονίκη».

Ο Αντώνης Σαουλίδης δεν άφηνε ούτε λεπτό το Κύπελλο, ενώ δεν χωρούσε αμφιβολία πως θα το πάρει σπίτι του για να περάσει μαζί του το βράδυ!

Όσον αφορά στην ώρα του τελικού, αρκεί κανείς να δει τις αντιδράσεις των Κοκκώνη και Τσακίρη μετά την επίτευξη τερμάτων για να καταλάβει πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ το ήθελαν περισσότερο. Αυτό άλλωστε θα ήταν ο νικητής, όπως είχε πει στη συνέντευξη της προηγούμενης ημέρας, ο κόουτς του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων.

Περισσότερη σημασία στα επεισόδια

Τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, περισσότερη σημασία δόθηκε στην πιθανότητα να γίνουν επεισόδια παρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά, ο σχεδιασμός από την ελληνική αστυνομία ήταν καλός, ωστόσο ακόμα είναι απορίας άξιον πως πετάχτηκαν περίπου 20 φωτοβολίδες την ώρα του αγώνα και πως κατάφεραν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να τις περάσουν.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες και οι προπονητές μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησαν τους οπαδούς τους για την καλή συμπεριφορά, αλλά δεν ξεχνάει κανείς πως πριν την έναρξη, ο Σαουλίδης φώναζε με το μικρόφωνο, «αφήστε μας να παίξουμε» και οι παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιάζονταν μεταξύ τους για να αποδείξουν πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Επίσης, ουδείς ξεχνάει τη… βουτιά που έκανε φίλαθλος της ΑΕΚ στο παρκέ, στην προσπάθειά του να μπει στον αγωνιστικό χώρο και πως έφυγε από το «Τόφαλος» με φορείο. Με αυτά και με εκείνα ο αγώνας διεξήχθη, αλλά οι περισσότεροι είχαν στο μυαλό τους όχι τον Κυπελλούχο αλλά εάν θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση χωρίς επεισόδια.

Όσον αφορά στην κατάσταση του φιλάθλου που χτύπησε, οι άνθρωποι του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου μας διαβεβαίωναν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό στην κατάστασή του.

Η δικαίωση του ΠΑΟΚ, η κατήφεια στην ΑΕΚ

Και ο τελικός έγινε! Επεισόδια δεν υπήρξαν, μόνο μικρής εκτάσεως… παρατράγουδα και ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Κυπελλούχος. 26-24, όπως έγραψε ο φωτεινός πίνακας με τη λήξη του αγώνα, 25-24 όπως γράφτηκε τελικά στο φύλλο αγώνος, λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει μόνο πως οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν την κούπα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν σταματούσαν να μιλούν για δικαίωση, αναφέροντας πως τον Οκτώβριο η ομάδα ήταν υπό διάλυση και ξαφνικά σηκώνει το πρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα