ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Λυμπερόπουλος: «Το πίστευα…»

Ο Χρήστος Λυμπερόπουλος στην 4η «στροφή» της Α2, σηκώθηκε από τα 7,5 μέτρα, «εκτέλεσε» τον Φιλαθλητικό, χάρισε στους Ικάρους Σερρών την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και εξήγησε στο superbasket.gr το πλάνο της τελευταίας επίθεσης της ομάδας του.

Με τον Φιλαθλητικό είδαμε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ και στο τέλος φύγατε νικητές…

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κάνει δύο πολύ καλές εμφανίσεις στα τρία πρώτα παιχνίδια (με Λαύριο και Κόροιβο). Ήταν στο χέρι μας αλλά δεν τα

καταφέραμε. Το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό το πιστεύαμε πολύ. Περιμέναμε ότι θα είναι στον πόντο, και όποιος θα ήταν πιο συγκεντρωμένος και άντεχε τα φάουλ και την πίεση, θα το έπαιρνε».

Ποια ήταν η οδηγία που λάβατε στο τάιμ άουτ, ενώ απέμεναν 4" για το τέλος με το σκορ στο 68-68;

«Να γίνει ένα σκριν και να πάρω εγώ την μπάλα και να εκτελέσω. Το πίστευα αυτό το σουτ, είπα να το αφήσουν πάνω μου. Ευτυχώς μπήκε».

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι των Ικάρων Σερρών;

«Είμαστε μία νεανική ομάδα. Με την δουλειά θα καλύψουμε την απειρία και το πάθος που υπάρχει, το οποίο στοιχίζει μερικές φορές. Σίγουρα πάμε για την παραμονή και θέλουμε να κάνουμε τις νίκες που πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Το Σάββατο (9/11) υποδέχεστε τον Ηρακλή…

«Είναι έςνα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμασταν τη νίκη επί του Φιλαθλητικού, γιατί πλέον πάμε με άλλο αέρα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα και να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα