ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ | «Επίκεντρο της άμυνάς μας ο Διαμαντίδης»

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (7/11, 21:30) για την α’ φάση της Ευρωλίγκας και ο Ευγένι Πασούτιν στάθηκε στην επίθεση των νταμπλούχων Ελλάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός στην επίθεση. Ο Διαμαντίδης, ο Γκιστ και ο Ματσιούλις μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε στις προσωπικές μονομαχίες. Ο Λάσμε είναι πλέον σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο Μπράμος σουτάρει καλύτερα από ποτέ.

Φυσικά επίκεντρο της άμυνάς μας θα είναι ο Διαμαντίδης, που είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη. Θα πρέπει να έχουμε, παράλληλα, ισορροπημένη επίθεση, να παίξουμε με καρδιά και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Λοκομοτίβ Κούμπαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Μετά από μία κακή εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι, θα προσπαθήσουμε περισσότερο. Αν παίξουμε με καρδιά και σαν ομάδα, μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν έχει να κάνει με τη δική τους απόδοση, αλλά με τη δική μας», συμπλήρωσε ο Μάρκους Γουίλιαμς.

Keywords
Τυχαία Θέματα