ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κουτρούλιας: "Ολο και καλύτεροι…"

Το Παγκράτι, συνέχισε την ανοδική του πορεία σημειώνοντας την τρίτη νίκη του σε διάστημα μιας εβδομάδας, καθώς επικράτησε (8/12) του Ερμή Λαγκαδά με 76-54. Το superbasket.gr ήταν στο κλειστό του Μετς και μίλησε με τον Τόλη Κουτρούλια, ο οποίος συνέβαλλε στη νίκη της ομάδας του με 15 πόντους και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την συνέχεια της πορείας του Παγκρατίου.



Η νίκη ήρθε όσο εύκολα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα;

"Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς. Ήταν το τρίτο παιχνίδι που δώσαμε μέσα σε

διάστημα μίας εβδομάδας και ο παράγοντας «κούραση» το έκανε πιο δύσκολο. Το καλό για εμάς ήταν ότι μπήκαμε από νωρίς δυνατά στο παιχνίδι και δεν αφήσαμε περιθώρια στον Ερμή. Αποκτήσαμε μία διαφορά, την κρατήσαμε και κερδίσαμε. Μας βγήκαν κάποια σουτ, τρέξαμε όσο μπορούσαμε κι έτσι φτάσαμε στη νίκη εναντίον μίας δυνατής ομάδας".

Ποιο ήταν το "κλειδί" της νίκης επί του Ερμή Λαγκαδά;

"Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν η άμυνα. Πήγαμε καλά και επιθετικά, αλλά πρέπει να παίζουμε δυνατή και καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι, ώστε να φτάνουμε στη νίκη.

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Παγκρατίου δηλώνει πως βρίσκεστε σε περίοδο φόρμας;

"Σίγουρα, είμαστε πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι ήμασταν πριν από ένα μήνα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Αν το κερδίσουμε, θα είμαστε καλύτερα γιατί, θα δουλέψουμε πλέον με άλλους στόχους. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα το χτυπήσουμε".

Ποια είναι η συνέχεια για το Παγκράτι;

"Η συνέχεια όπως είπα και πριν, είναι αρκετά δύσκολη. Πρέπει να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι και μετά έχουμε την διακοπή των Χριστουγέννων. Με αφορμή την διακοπή, θα δουλέψουμε πιο εντατικά και πιο σκληρά, ώστε να αντεπεξέλθουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Ποιος είναι ο στόχος του Παγκρατίου; Η άνοδος αποτελεί έναν εφικτό στόχο;

"Ο στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε Σάββατο. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία. Έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος για την άνοδο. Ακόμα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ελπίζουμε και αυτό δεν είναι κακό. Αντιθέτως, είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα