Β ΕΣΚΑΝΑ | Beach Boys: "Και οι ανίκανοι έχουν ψυχή..."

"Χτύπησαν" και πάλι οι Beach Boys, οι οποίοι με νέα τους ανακοίνωση σχολιάζουν για μία ακόμη φορά τα διοικητικά -και όχι μόνο- τεκτενόμενα στο Παλαιό Φάληρο...

Η ανακοίνωση των Beach Boys αναφέρει:

"Παλαιό Φάληρο, 9 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ..............

Είχαμε καιρό να σας

γράψουμε κάτι νέο για τους πολυαγαπημένους σας ΜΠΟΛΕΚ και ΛΟΛΕΚ. Αχ, και να τους βλέπατε πως χοροπήδαγαν στον πάγκο μετά τη νίκη της ομάδας εναντίον του Αετού Καλλιθέας μετά από πραγματικά επική ανατροπή. Το ίδιο συνέβη και στην εκτός έδρας νίκη επί της ΕΑ Νίκαιας. Η συμβολή τους βέβαια περιορίστηκε, και τις δύο φορές, σε παλαμάκια, σε "πάμε γερά" και άλλα συναφή.

Πολυχρόνη ακόμη σε περιμένουμε...Ακούς;;;

Θεωρούμε, λοιπόν, ότι πρέπει να καθιερωθεί και το βραβείο του πλέον ανίκανου παράγοντα σε όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα. Ποιοι πιστεύετε ότι θα το μοιραστούν; Ναι, το βρήκατε. Είναι οι φίλοι μας ΜΠΟΛΕΚ και ΛΟΛΕΚ. Πλέον εμφανίζονται και οι δύο και στους αγώνες του παιδικού και εφηβικού διότι υπήρχε θέμα απουσίας τους κατά το παρελθόν και έπρεπε να εισπράξουν και από εκεί το σχετικό όφελος.

Πολυχρόνη ακόμη σε περιμένουμε...Ακούς;;;

Το φοβερό της υπόθεσης, σαν τελευταίο νέο σας το παραθέτουμε, οπότε βλέπουν κάποιο άνθρωπο του μπάσκετ, είτε παράγοντα, είτε προπονητή, είτε μάνατζερ, είτε κάποιο παλιό παίκτη που εχουν μιλήσει μαζί μας, σπεύδουν να συστηθούν ως πετυχημένοι παράγοντες του ΑΟΠΦ. Φυσικά το μόνο που προκαλούν είναι το γέλιο των άλλων.

Θυμίζουμε ότι, αφού απέτυχαν στην προσπάθεια τους να απαγορεύσουν σε κάποιους γονείς είτε απλά να μας χαιρετάνε είτε να μιλάνε μαζί μας, στράφηκαν σε κάποιους παίκτες που είναι ακόμη στην ομάδα, αλλά και σε κάποιους που αποχώρησαν ζητώντας τους να μην έχουν καμία επαφή μαζί μας. Και βέβαια η απάντηση όλων αυτών ήταν ότι οι Beach Boys ήταν πάντα στις επάλξεις και στις καλές και στις κακές στιγμές, πάντα δίπλα στον ΑΟΠΦ. Εσείς (ΜΠΟΛΕΚ και ΛΟΛΕΚ), που διεκδικείτε συμμετοχή στις σημαντικές στιγμές της ομάδας, που ήσασταν;

Πολυχρόνη ακόμη σε περιμένουμε...Ακούς;;;

Αν νομίζουν οι δύο αστέρια-παράγοντες ότι γράφουμε ανακοινώσεις μόνο σχετικές με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, είναι πολύ γελασμένοι.

Η δική μας παρουσία, είτε μέσω της εμφάνισης μας στους αγώνες είτε μέσω των κειμένων μας τους ανάγκασε να προχωρήσουν σε κάποιες μεταγραφές. Γιατί διαφορετικά το αρχικό τους πλάνο ήταν να παραμείνει η ομάδα ως είχε με βάση την τραγική περσινή χρονιά έτσι ώστε να πετύχουν ένα επικό 0-30 και βέβαια να αντιμετωπίσουμε ένα νέο υποβιβασμό.

Ως εκ τούτου καλό θα ήταν να μην πανηγυρίζουν τις νίκες της ομάδας μας. Διότι δεν είναι δική τους η ομάδα αυτή,αλλά δική ΜΑΣ. Αποτέλεσμα της δικής μας πίεσης και ΜΟΝΟ.

Πολυχρόνη ακόμη σε περιμένουμε...Ακούς;;;

Μετά τιμής,

Beach Boys

ΥΓ1: Μην νομίζετε κύριοι ΜΠΟΛΕΚ και ΛΟΛΕΚ ότι η αποκάλυψη που έχουμε υποσχεθεί δεν θα πραγματοποιηθεί. Απλά περιμένουμε μήπως δεήσει ο μεγαλό-πρόεδρος του ΑΟΠΦ, Ζε

Keywords
Τυχαία Θέματα